Σοφία Χατζηπαντελή: Πυρ ομαδόν κατά του μοντέλου από τον κόσμο της μόδας!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

28 Σεπτεμβρίου 2022 10:34

Κύμα σφοδρών αντιδράσεων έχει προκαλέσει η παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή στα πρώτα τέσσερα επεισόδια του «Greece’s next top model», του Star.

Πολλοί άνθρωποι της μόδας έχουν ασκήσει σκληρή κριτική στη Σοφία Χατζηπαντελή εκφράζοντας ανοιχτά τη διαφωνία τους με τη συμπεριφορά της 25χρονης.

Ο φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι κάρακτερ δεν είναι μοντέλο. Δεν έχει το ύψος, δεν μπορεί να κάνει πασαρέλα.

Άλλο να μιλάς και να παρακολουθείς τη μόδας και άλλο να δουλεύεις. Έχει κάνει πράγματα λόγω της ιδιαιτερότητας των φρυδιών της αλλά σε άλλη κατηγορία. Τα μοντέλα μόδας έχουν κάποια στάνταρ, σε κιλά και ύψος. Το 99,9% των πελατών θέλει μοντέλα με τον κλασσικό όρο του μοντέλου».

Πολύ πιο καυστικός ήταν ο Λάκης Γαβαλάς, που ανέφερε: «Φτάνει με τις σαχλαμάρες που βλέπω, ακούω και που αναπαράγονται. Κρίμα γιατί είναι δύο παιδιά, ο Τάσος και ο Καράβας που έχουν γνώσεις, με μία υστερική στην μέση.

Αυτό που μπήκε εκεί μέσα στη μέση, κακώς. Η Βίκυ είναι ωραίο κορίτσι αλλά νομίζω ότι την προτιμώ όρθια».

Σε παρόμοιο μήκος κύματος και ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι λες και βγήκε ο λύκος να μας φάει», υποστήριξε.

Η Ραμόνα Βλαντή εξέφρασε την άποψή της με την ακόλουθη φράση: «Σοφία Χατζηπαντελή; Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Όταν έχεις πειράξει τα πάντα πάνω σου δεν μπορείς να κρίνεις».

Στους επικριτές της Χατζηπαντελή και ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, που σχολίασε: «Δεν μπορείς να συμφωνήσεις μαζί της, μόνο να φωνάξεις μπορείς, είναι μια απεγνωσμένη με υστερική προσπάθεια να πει προσέξτε με. Τη λυπάσαι, μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει».

Ιδιαίτερα σκληρός αποδείχθηκε ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής έβαλε στο «κάδρο» και τη Βίκυ Καγιά καθώς δήλωσε: «Αυτό το τέρας που έχουν εκεί, τη γυναίκα με το μούσι. Αυτή είναι να την πας σε τσίρκο και να γελάς. Ή λες Παναγιά μου θα με φάει».

Σημειώνεται, τέλος, πως Χατζηπαντελή θα εγκαταλείψει τη θέση του κριτή, μιας και η συνεργασία αφορούσε συγκεκριμένες εμφανίσεις ως guest κριτής.