Σοφία Δανέζη: «Δεν με ενδιέφερε να είμαι σε ένα πάνελ και να λέω τη γνώμη μου»

26 Απριλίου 2022 11:00

Η Σοφία Δανέζη μίλησε σε πρωινή εκπομπή και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο χώρο του τραγουδιού μετά το Big Brother.

Σοφία Δανέζη: «Δεν με ενδιέφερε να είμαι σε ένα πάνελ και να λέω τη γνώμη μου».

Η Σοφία Δανέζη σε σημερινή συνέντευξη της αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο χώρο του τραγουδιού αφού όπως παραδέχτηκε χρηματοδοτεί η ίδια τα τραγούδια της αλλά και τα video clip της με χρήματα που κερδίζει από εμφανίσεις της στην επαρχία.

Η ίδια αποκάλυψε ότι έχει  δεχθεί τηλεοπτικές προτάσεις μετά το τέλος του Big Brother αλλά τις απέρριψε διότι δεν την αφορά ούτε ο χώρος της τηλεόρασης αλλά ούτε και μία θέση σε ένα πάνελ.Σοφία Δανέζη: «Δεν με ενδιέφερε να είμαι σε ένα πάνελ και να λέω τη γνώμη μου»

«Πήγα στο Big Brother για να με μάθει ο κόσμος. Μετά το παιχνίδι πίστευα ότι τα πράγματα θα πήγαιναν λίγο καλύτερα, αλλά πέσαμε σε μια εποχή που ο κορονοϊός επικρατεί ακόμη. Απέρριψα την πρόταση που μου έγινε για την τηλεόραση γιατί η δουλειά μου είναι το τραγούδι. Δεν με ενδιέφερε να είμαι σε ένα πάνελ και να λέω τη γνώμη μου, που ούτε εμένα με νοιάζει. Θα ήθελα να είμαι στο J2US γιατί αυτό το show έχει σχέση με το τραγούδι. Θα ήθελα για ταίρι μου τον Νίκο Μουτσινά.

Δεν έχω να αποδείξω τίποτα για το χαρακτήρα μου σε άτομα που δεν αγαπώ. Πληρώνω από την τσέπη μου τα τραγούδια και τα βίντεοκλίπ με τις εμφανίσεις μου που κάνω στην επαρχία. Έχω πει πολλές φορές πως θα σταματήσω να ασχολούμαι με το τραγούδι. Εκεί που είπα τέλος το τραγούδι, μου έκαναν 10 προτάσεις.

Η κατάθλιψη μού κρατάει τρεις μέρες. Όταν με πιάνει πέφτω στο κρεβάτι και κοιμάμαι. Είναι πολύτιμη η συμβουλή του ειδικού στη ζωή μου, φτάνεις μέχρι τον πάτο, δεν έχει άλλο».