Σοφία Δανέζη – Δημήτρης Κεχαγιάς: η πρώην παίκτρια του Big Brother απάντησε καταφατικά στην ερώτηση αν ο Δημήτρης είναι καλός εραστής!

30 Ιανουαρίου 2021 12:50

Δύο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Big Brother πέρασαν από το Εξομολογητήριο του After Dark. Η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς μίλησαν για τη σχέση τους μέσα στο ριάλιτι αλλά και έξω.

Το πρώτο πράγμα που τους ρώτησε φυσικά είναι ποια είναι η σχέση τους σήμερα. «Είμαστε δυο άνθρωποι που γνωριστήκαμε στο παιχνίδι. Είμαστε δύο φίλοι που αγαπάει ο ένας τον άλλον, σέβεται και εκτιμάει ο ένας τον άλλον. Αυτά» είπε η Σοφία. «Εκτεθήκαμε» απάντησε ο Δημήτρης.

https://streamable.com/eo5lhk

Ο Δημήτρης δήλωσε ότι μέσα στο παιχνίδι τα συναισθήματα μεγεθύνονταν αλλά παραδέχτηκε ότι φλέρταρε τη Σοφία.

«Η δεύτερη θέση για μένα ήταν σαν να έχω κερδίσει» είπε η Σοφία.

Θα άλλαζαν κάτι από όσα είπαν και έκαναν στο παιχνίδι: «Θα άλλαζα την έκρηξή μου. Θα έλεγα χαλάρωσε και μην μπαίνεις μπροστά» είπε η Σοφία ενώ ο Δημήτρης είπε ότι «δεν θα άλλαζα τίποτα. Θα έπρεπε να το δω λίγο παραπάνω σαν παιχνίδι. Εμείς το ζήσαμε σαν ζωή».

«Μου αρέσει να έχω ερωτικές επαφές σε μέρη που δεν έχεις εύκολα πρόσβαση» είπε ο Δημήτρης ενώ η Σοφία απάντησε καταφατικά στην ερώτηση αν ο Δημήτρης είναι καλός εραστής!

https://streamable.com/4rdwrh