Σοφία Φαραζή: Το αυτοάνοσο και οι ενεργειακές θεραπείες

Συντάκτης: Newsroom

29 Σεπτεμβρίου 2022 15:15

Σοφία Φαραζή: Το αυτοάνοσο και οι ενεργειακές θεραπείες

Η Σοφία Φαραζή παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για ένα αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί αλλά τα τελευταία χρόνια έχει μάθει να το διαχειρίζεται.

Την Σοφία Φαραζή την παρακολουθούμε φέτος μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», όπου και υποδύεται την Χρύσα Ροδίτη, τη μια από τις αδερφές της Μυρτώς, που βρέθηκε δολοφονημένη σε κάδο απορριμάτων.

Ο ρόλος της μητέρας σας έκανε να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα και να τα δείτε με διαφορετικό τρόπο;

Σχεδόν αλλάζουν τα πάντα. Από ανυπόμονος πλέον γίνεσαι υπομονετικός, από απόλυτος βάζεις περισσότερα χρώματα στη ζωή σου. Το εγώ σου χαμηλώνει και γίνεται εμείς. Κάνεις τρία βήματα πίσω, αλλά κοιτάς με αισιοδοξία μπροστά.

Έχετε μιλήσει ανοιχτά για ένα αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο και ταλαιπωρηθήκατε. Μάθατε να διαχειρίζεστε το άγχος και να κρατάτε μόνο τα ουσιώδη;

Ναι, τα τελευταία 5 χρόνια δούλεψα πάρα πολύ με τον εαυτό μου. Είχα καθοδήγηση από τη δασκάλα μου και με ενεργειακές θεραπείες κατάφερα να διαχειριστώ όχι μόνο το άγχος μου, αλλά έφερα και μια θετικότητα και ηρεμία στη ζωή μου, είπε στον TV Τύπο.

Σοφία Φαραζή: «Άνθρωποι της δουλειάς με ρωτούσαν αν έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης για να με προσλάβουν» (βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μαμά-δες” στην ΕΡΤ με τη Ζωή Κρονάκη ήταν η Σοφία Φαραζή και μίλησε για τον ρόλο της μητέρας, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο της υποκριτικής μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Συγκεκριμένα είπε: Η κόρη μου είναι εννιάμισι χρόνων. Πάει στην τετάρτη δημοτικού. Τη θυμάμαι ακόμη μωρό την Αγγελική, δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει γίνει 1,40 με ρωτά για τα πάντα και έχει γνώμη και άποψη για όλα. Τα πάντα άλλαξαν με τον ερχομό του παιδιού. Είμαι πιο υπομονετική, είμαι ψυχαναγκαστική και τα θέλω όλα τακτοποιημένα. Έχω τεράστιο θέμα. Με ένα παιδί στο σπίτι και δη με την Αγγελική που της αρέσουν οι κατασκευές, γίνεται χαμός. Οπότε σε αυτό έπρεπε να κάνω πίσω”.

Όσον αφορά την επιστροφή της στην υποκριτική μετά τον ερχομό της κόρης της, είπε: “Εγώ επέστρεψα στη δουλειά στους τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού και έκτοτε ήμουν συνέχεια σε παραστάσεις. Από πέρσι που έχουν δυσκολέψει τα πράγματα, το θέατρο μου λείπει πολύ. Η τηλεόραση δεν μου έλειπε εδώ και δέκα χρόνια. Το ομολογώ. Ίσως γιατί είχα το παιδί και είχα αποφασίσει μέσα μου, ότι θα απομακρυνθώ λίγο γιατί είναι πολύωρα τα γυρίσματα και εγώ δεν θέλω να λείπω όλη την ώρα από το σπίτι και να με δει το παιδί μου στα 15 του. Είχα απαγορεύσει στον εαυτό μου να την σκέφτεται και να στενοχωριέται. Πέρσι που έκανα ένα guest για δυο μήνες με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο πολύ μου είχε λείψει”.