Σοφία Καρβέλα: Διακοπές τέλος, επέστρεψε στη Νέα Υόρκη και θέλει να γίνει Τζένιφερ Λόπεζ!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Ιουλίου 2022 20:05

Διακοπές τέλος στην Ελλάδα για τη Σοφία Καρβέλα, η οποία επέστρεψε στις ΗΠΑ και τη… γυμναστική!

Στην πόλη όπου ζει κι εργάζεται εδώ και χρόνια, τη Νέα Υόρκη, γύρισε η Σοφία Καρβέλα, μετά τις διακοπές στην Ελλάδα με τους γιους της.

Μάλιστα, με το που επέστρεψε στην αμερικανική μεγαλούπολη, άρχισε τη γυμναστική καθώς -όπως ανέφερε- θέλει να μοιάσει στην Τζένιφερ Λόπεζ!

Η κόρη της Άννας Βίσση ανέβασε σχετικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτά φαίνεται να κάνει γυμναστική με λάστιχο και καθίσματα.

Κατά την παραμονή της στην Ελλάδα, η Καρβέλα ξεφάντωσε στη Μύκονο.

H Καρβέλα, ο Θανάσης Πανουργιάς και τα δύο τους αγόρια απόλαυσαν το ελληνικό καλοκαίρι για αρκετές εβδομάδες.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα επισκέπτεται την χώρα μας κάθε καλοκαίρι για να βρεθεί παρέα με τους γονείς της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Αφού πέρασε λίγες ημέρες στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα της, ταξίδεψε στη Μύκονο. Για τη σχεδιάστρια μόδας το «νησί των ανέμων» είναι απαραίτητος… σταθμός κάθε χρόνο.

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο κυκλαδίτικο νησί δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Από εκεί και πέρα, σε πρόσφατη ανάρτηση της η Καρβέλα είχε μιλήσει για τα χρόνια της απεξάρτησης της από το αλκοόλ.

«Ήμουν στα 20, και στα βάθη του αλκοολισμού, έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο σύντροφο. Ήταν κάποιος που αγαπούσα.

Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα καθόλου τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το μυαλό μου εκδικητικά.

Κλείνω δώδεκα χρόνια νηφαλιότητας. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα χωρίς να πιω (ή και περισσότερα), χωρίς να συλληφθώ για επίθεση και ταυτόχρονα ξεκίνησα και μία εταιρεία.

Αν το να αποδράς από την πραγματικότητα σε απέκλεισε από το να τη ζεις και να απολαμβάνεις όλα όσα σου έχει προσφέρει θα σου πρότεινα εντόνως να σταματήσεις, να μυρίσεις τα ρόδα και το χώμα από το οποίο βγαίνουν. Ελπίζω να βγάζει νόημα αυτό».