Σοφία Καρβέλα: Τρελό ξεφάντωμα στη Μύκονο

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουλίου 2022 12:02

Η Σοφία Καρβέλα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Μύκονο όπου κυριολεκτικά ξεφαντώνει

Σοφία Καρβέλα, ο Θανάσης Πανουργιάς και τα δύο τους αγόρια εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκονται στη χώρα μας και απολαμβάνουν το ελληνικό καλοκαίρι.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα επισκέπτεται την χώρα μας κάθε καλοκαίρι για να βρεθεί παρέα με τους γονείς της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Σοφία Καρβέλα, αφού πέρασε λίγες ημέρες στην Αθήνα μαζί με την μητέρα της στη συνέχεια ταξίδεψε στη Μύκονο! Για τη σχεδιάστρια μόδας το Νησί των Ανέμων είναι απαραίτητος σταθμός κάθε χρόνο.

Η Σοφία Καρβέλα από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο κυκλαδίτικο νησί δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Σοφία Καρβέλα με μία πρόσφατη ανάρτηση της είχε μιλήσει για τα χρόνια της απεξάρτησης της από το αλκοόλ.

«Ήμουν στα 20, και στα βάθη του αλκοολισμού, έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο σύντροφο. Ήταν κάποιος που αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα καθόλου τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το μυαλό μου εκδικητικά. Κλείνω 12 χρόνια νηφαλιότητας. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα χωρίς να πιω (ή και περισσότερα), χωρίς να συλληφθώ για επίθεση και ταυτόχρονα ξεκίνησα και μία εταιρεία. Αν το να αποδράς από την πραγματικότητα σε απέκλεισε από το να τη ζεις και να απολαμβάνεις όλα όσα σου έχει προσφέρει θα σου πρότεινα εντόνως να σταματήσεις, να μυρίσεις τα ρόδα και το χώμα από το οποίο βγαίνουν. Ελπίζω να βγάζει νόημα αυτό»

Πηγή protothema.gr