Σοφία Κουρτίδου: «Εγώ πραγματικά νιώθω ότι δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του το The Booth και θα βρει τον τρόπο να επανέλθει»

21 Ιανουαρίου 2021 14:15

Η κάμερα της “Φωλιάς των ΚουΚου” συνάντησε την ταλαντούχα performer και τραγουδίστρια και εκείνη ξεκαθάρισε πως ο κύκλος του “The Booth” δεν έχει κλείσει ακόμη.

Το “The Booth” για μένα δεν είναι μια εκπομπή, είναι μια οικογένεια, έχουν δημιουργηθεί πραγματικά σχέσεις ζωής και γι’ αυτό τον λόγο δεν μπορεί να σταματήσει. Αγκαλιάστηκε τόσο πολύ αυτό το πρότζεκτ που εγώ πραγματικά νιώθω ότι δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και θα βρει τον τρόπο να επανέλθει” δήλωσε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το αν έχουν γίνει ήδη συζητήσεις να μεταφερθεί σε άλλη τηλεοπτική στέγη η ίδια απάντησε: “Πολλά ακούγονται, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μπορούμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα. Από εκεί και πέρα πάντοτε τα projects βρίσκουν τον τρόπο και τον δρόμο τους όταν αγκαλιάζονται από τον κόσμο, να προχωρήσουν, με τον α’ ή β’ τρόπο”.
Τέλος, με χιουμοριστική διάθεση και μιμούμενη τον ποδοσφαιριστή Ογκουνσότο και τη viral περιγραφή του με το πέναλτι, η Σοφία Κουρτίδου ανέφερε τι συνέβη και τελικά δεν θα τη δούμε στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, “ρίχνοντας την ευθύνη” στο timing.