Σοφία Λεοντίτση – Τόλης Χριστοφοράκης: Παντρεύονται λίγο πριν έρθει ο γιος τους στον κόσμο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Ιουλίου 2022 20:25

Παντρεύονται η Σοφία Λεοντίτση και ο Τόλης Χριστοφοράκης.

Η πρώην παίκτρια του «My style rocks», Σοφία Λεοντίτση και ο αγαπημένος της Τόλης Χριστοφοράκης πήραν την απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους έπειτα από έναν χρόνο κοινής πορείας και λίγο πριν από την απόκτηση του γιου τους.

Η Λεοντίτση αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έδειξε μάλιστα και τις βέρες του γάμου στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Λεοντίτση έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Μερικές φορές δεν υπάρχουν και πολλά λόγια για να εκφραστείς και αν το κάνεις δεν είναι γιατί έχεις την ανάγκη να δείξεις κάτι … είναι γιατί υπάρχει και η ανάγκη απλά να μοιραστείς μια χαρά σου μέσα σε έναν κόσμο όχι αγγελικά πλασμένο και όπου δυστυχώς επικρατεί πολύ κακό γύρω μας.

Σε λίγες ώρες όπως μου γραφείς μέσα σε όλα, θα γίνω και επίσημα ‘κυρία Χριστοφοράκη’. Τη μεγαλύτερη τιμή όμως την φέρω γιατί έχω εσένα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Περάσαμε πολλά και δυσκολίες που μόνο εσύ και εγώ γνωρίζουμε για να φτάσουμε σήμερα εδώ και το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι σ’ αγαπώ.

Είμαι πολύ περήφανη για την ψυχή που κουβαλάς μέσα σου και πολύ τυχερή που σε έχω! Ένας άνθρωπος που δεν με χρέωσε ποτέ για τίποτα και έχει μόνο μια αγκαλιά για εμένα, τα λάθη μου, τα σωστά μου, τα ωραία μου και τα άσχημα μου. Εύχομαι να σταθώ άξια της αγάπης σου.

Μια συμβουλή σε όλους: όταν μάθετε να συγχωρείτε και να χωράτε πολλή αγάπη μέσα σας για τον άνθρωπο που διαλέγετε να δημιουργήσετε οικογένεια, έχετε μια αγκαλιά για εκείνον και είστε λιγότερο επικριτικοί στα οποία λάθη του, τότε η οικογένεια που πάτε να χτίσετε θα βασίζεται σε πολύ γερά θεμέλια που δύσκολα θα πέσουν».

Σημειώνεται, τέλος, ότι η Λεοντίτση πρόκειται να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά.