Σοφία Μανωλάκου: «Αν ξανέκανα πρωϊνό θα ήθελα να είναι με την παρέα από τα «Καλημερούδια»

1 Μαΐου 2021 19:15

Σοφία Μανωλάκου: «Αν ξανέκανα πρωϊνό θα ήθελα να είναι με την παρέα από τα «Καλημερούδια»

Η Σοφία Μανωλάκου που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Έξαψη», μίλησε στο Happy Day για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί και δεύτερη σεζόν η σειρά. Επίσης είπε για την πρωϊνή εκπομπή «Καλημερούδια» όπου συμμετείχε μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Σοφία Μανωλάκου: «Αν ξανέκανα πρωϊνό θα ήθελα να είναι με την παρέα από τα «Καλημερούδια». Επίσης αναφέρθηκε στην 12χρονη σχέση της με τον ηθοποιό Σπύρο Σπαντίδα.

«Ακόμη δεν έχουμε ενημέρωση για να πάμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ακόμη δεν ξέρω τι θα γίνει», είπε αρχικά για την «Έξαψη» και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της απόπειρα στην παρουσίαση. «Είχα συνεργαστεί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Ήμασταν μια πολύ ωραία παρέα στα “Καλημερούδια”. Δεν ξέρω αν θα έκανα πρωινό με άλλη παρέα».

Μετά το διαζύγιο των γονιών της πήγε στη Σπάρτη και έμεινε μαζί του. «Μετά το διαζύγιο των γονιών μου ακολούθησα τον πατέρα μου στη Σπάρτη. Δεν γινόταν να κάνω αλλιώς λόγω συνθηκών», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό Σπύρο Σπαντίδα ανέφερε: «Για εμένα είναι καλό (σ.σ. που είμαστε και οι δυο ηθοποιοί) γιατί μπορώ να τον συμβουλευτώ και έχουμε πλέον έναν κοινό κώδικα. Είμαστε 12 χρόνια μαζί και ζούμε σαν παντρεμένοι. Ένα παιδί ίσως άλλαζε τη ζωή μας».