Σοφία Μαργαρίτη: Η πρώην παίκτρια του Survivor στρέφεται νομικά κατά του Ατζούν της Acun Medya για τον σοβαρό τραυματισμό της

Συντάκτης: Newsroom

28 Μαΐου 2022 14:06

Σοφία Μαργαρίτη: Η πρώην παίκτρια του Survivor στρέφεται νομικά κατά του Ατζούν της Acun Medya για τον σοβαρό τραυματισμό της

Μπλεξίματα για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την παραγωγή του Survivor. Η Σοφία Μαργαρίτη, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης που αποχώρησε από τον περσινό κύκλο λόγω του τραυματισμού στο πόδι της, στρέφεται κατά του Ατζούν Ιλίτζαλι και της εταιρίας παραγωγής του παιχνιδιού, Acun Medya.

Η Σοφία Μαργαρίτη προσέλαβε τον δικηγόρο, Απόστολο Λύτρα. Ο οποίος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση όπου επιτίθεται στην Acun Medya. Επισημαίνειπως «η παραγωγή του Survivor επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική της ακεραιότητα με αποτέλεσμα να έχει μη αναστρέψιμες βλάβες».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Απόστολου Λύτρα αναφέρει:

«Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από την κα Σοφία Μαργαρίτη, πρώην παίκτρια του Survivor, όπως στραφεί ποινικά και αστικά εναντίον της εταιρίας που εκπροσωπεί το ανωτέρω παιχνίδι, διότι κατά την παραμονή της στο Survivor, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της και υπέφερε από αφόρητους πόνους, οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν της προσέφεραν τις δέουσες ιατρικές υπηρεσίες και την υποχρέωσαν να συνεχίσει να αγωνίζεται με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατη βλάβη στην υγεία της.

Σοφία Μαργαρίτη: Η πρώην παίκτρια του Survivor στρέφεται νομικά κατά της Acun Medya για τον σοβαρό τραυματισμό της

Η παραγωγή του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική της ακεραιότητα. Δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του τραυματισμού της, αντιθέτως της απέκρυψαν το μέγεθος βλάβης που είχε υποστεί, διαβεβαιώνοντας τη ότι μπορεί να συνεχίσει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη.

Ερχόμενη στην Ελλάδα, υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις, πλην όμως δεν κατέστη ιατρικώς δυνατό να αποκατασταθεί η υγεία της.
Σήμερα, εξαιτίας της αδιαφορίας, των πράξεων και παραλείψεων της συγκεκριμένης παραγωγής, δυσκολεύεται στη βάδιση, αδυνατεί να αθληθεί και έχει σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας».

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από τον Τούρκο παραγωγό ή από την Acun Medya.