Σοφία Μαργαρίτη: Κόλαφος εναντίον του Survivor – «Με πήγαν στο νοσοκομείο μετά από μία εβδομάδα»

Συντάκτης: Newsroom

30 Μαΐου 2022 12:20

Survivor 4 - Σοφία Μαργαρίτη: «Συμβαίνει κι αυτό, δεν ντρέπομαι να το πω, έχει γίνει»

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες από την πρώην παίκτρια του Survivor Σοφία Μαργαρίτη η οποία οπως υποστηρίζει η ίδια αντιμετωπίζει πλέον σοβαρότατα προβλήματα υγείας εξαιτίας της αδιαφορίας της παραγωγής reality.

Η Σοφία Μαργαρίτη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και την Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε πώς αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό κινητικό πρόβλημα που της προκάλεσε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια των αθλημάτων στο Survivor πού όμως επιδεινώθηκε σοβαρά λόγω της αδιαφορίας της παραγωγής να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

“Ο καθένας από εμάς, όταν αδικείται και θεωρεί ότι εξαπατάται και δεν υπάρχει κάποιος δίαυλος επικοινωνίας με την άλλη πλευρά, έχει δικαίωμα να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και να διεκδικήσει το δίκιο του.

Όταν χτύπησα, οι νοσηλευτές εκτίμησαν ότι μπορώ να ξαναπαίξω. Εσείς έχετε δει πλάνα από τον πρώτο τραυματισμό, και όχι από αυτόν που κατέληξα στο χειρουργείο. Η μόνη αναφορά έγινε από τον Λιανό και όταν δεν ήμουν πλέον στο συμβούλιο. Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα. Οι γιατροί μου λένε τώρα πως πρέπει να ξανακάνω επέμβαση.”

Ο δικηγόρος της Σοφίας Μαργαρίτη μιλώντας χθες σε πρωινή εκπομπή ανέφερε ότι θα κινηθεί εναντίον της παραγωγής του reality για να αποζημιωθεί λόγω του προβλήματος που πλέον αντιμετωπίζει με το πόδι της.

«Κάποια στιγμή τραυματίστηκε στο πόδι της η Σοφία Μαργαρίτη και δεν την πήγαν καν σε γιατρό. Την πήγαν σε κάποιον που της συστήθηκε ως νοσηλευτής, ο οποίος της είπε ότι μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται, συνέχισε εκείνη να αγωνίζεται, με αποτέλεσμα επιστρέφοντας στην Ελλάδα να έχει συντριπτικό κάταγμα, απώλεια χόνδρου, να της τοποθετήσουν βίδα για να στηρίξουν το δάχτυλό της με αποτέλεσμα να της δημιουργηθεί μετατραυματιστή αρθρίτιδα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δε μπορεί ούτε να βαδίσει.

Και όλο αυτό από αυτή την εγκληματική αμέλεια της παραγωγής να μην την πάνε σε κάποιον γιατρό και να μην έστω την ακούσουν ότι δεν επιθυμούσε να συνεχίσει. Άρα την υποχρέωσαν, προφανώς για δικούς τους λόγους να μην αποχωρήσει και να συνεχίσει να αγωνίζεται με αφόρητους πόνους».

Όσο για την αντίδραση της παραγωγής; Ούτε φωνή ούτε ακρόαση τόσο καιρό μετά τον τραυματισμό. Ούτε και υπήρξε κάποια αντίδραση στην πρόθεση κατάθεσης αγωγής από την πλευρά της Μαργαρίτη.