Σοφία Μαριόλα: γιόρτασε τα γενέθλιά της μακριά από τον Στράτο Τζώρτζογλου

3 Απριλίου 2021 17:30

Σοφία Μαριόλα: γιόρτασε τα γενέθλιά της μακριά από τον Στράτο Τζώρτζογλου

Τα γενέθλιά της είχε την τελευταία ημέρα του Μαρτίου η Σοφία Μαριόλα. Φέτος όλα  ήταν διαφορετικά καθώς έλειπε από το πλευρό της ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο γνωστός ηθοποιός συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης του Αντ1 « Η Φάρμα». Κι εκείνος από την μεριά του έχει αρχίσει να την νοσταλγεί, πράγμα που έχει πει και στους συμπαίκτες του.

Η ίδια πάντως τα γιόρτασε έχοντας στο πλευρό της καλούς και εκλεκτούς φίλους οι οποίοι της έκαναν έκπληξη. Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνει την εντυπωσιακή τούρτα που της ετοίμασαν και στέλνει το μήνυμά της.

«Ευχαριστώ για τις ευχές σας πρώτη φορά λείπει ο αντρούλης μου απο δίπλα μου όμως λίγοι αλλά καλοί φίλοι μου κάνανε αυτή την έκπληξη και μου φτιάξανε την μέρα!!! (Με ασφάλεια φυσικά). Νιώθω άπειρη ευγνωμοσύνη για τον ένα ακόμα ευτυχισμένο χρόνο που έζησα! Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από το να έχεις χαμογελαστούς ανθρώπους γύρω σου και να έχεις βάλει κι εσύ το λιθαράκι σου σε αυτό! Σας ευχαριστώ πολύ, σας αγαπώ πολύ! Με υγεία και ελεύθεροι σύντομα».

https://www.instagram.com/p/CNIaS14g1lT/?utm_source=ig_web_copy_link