Σοφία Μουτίδου: Η νομική, η ψυχολογία, το εργασιακό μπούλινγκ και ο Μπέζος

Συντάκτης: Newsroom

11 Ιουνίου 2022 16:00

Σοφία Μουτίδου: Της έκαναν μήνυση για υποκίνηση βίας, με αφορμή ένα βίντεό της

Η Σοφία Μουτίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την απόφασή της να ασχοληθεί με την ψυχολογία, για το εργασιακό μπούλινγκ ενώ αποκάλυψε πως ο αγαπημένος της ηθοποιός είναι ο Γιάννης Μπέζος.

«Έχω σπουδάσει νομική, πήρα πτυχίο έκανα άσκηση αλλά αυτό δεν ήταν για εμένα»

«Έχω σπουδάσει νομική, πήρα πτυχίο έκανα άσκηση αλλά αυτό δεν ήταν για εμένα. Τώρα θα πάω να κάνω κάτι σαν σεμινάριο στην ψυχολογία και ήταν κάτι που ήθελα πάντα. Πιο πολύ όμως ξεκίνησε όταν άρχισα να βοηθάω την κόρη μου σε δύο μαθήματα και εκεί που ξαναμελέτησα, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να ασχοληθώ με αυτό επαγγελματικά κάποια στιγμή».

«Έχω δεχτεί εργασιακό μπούλινγκ»

«Εγώ δεν έχω δεχτεί ποτέ σεξουαλική κακοποίηση αλλά έχω δεχτεί εργασιακό μπούλινγκ. Όταν έσκασε το metoo δεν επικεντρώθηκαν στα εργασιακά, γιατί κουκουλώθηκαν από τα εργασιακά. Δεν τα υποτιμώ αλλά και ο άλλος τομέας, σε όλες τις δουλειές είναι το μπούλινγκ των σχέσεων. Όταν μπαίνει στον χώρο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τους φοβάσαι. Υπάρχουν άτομα που σκορπάνε τρόμο».

«Ο αγαπημένος μου ηθοποιός είναι ο Γιάννης Μπέζος»

«Οι Έλληνες καλλιτέχνες βγαίνουν και λένε μόνο συμβατικά πράγματα. Δεν θέλουν να χαλάσουν τις σχέσεις τους και απαντούν συμβατικά και ξαφνικά βγαίνω εγώ η δύσκολη, επειδή βγαίνω και λέω ο αγαπημένος μου ηθοποιός είναι ο Γιάννης Μπέζος. Πεθαίνω με τον Γιάννη, όσα χρόνια και αν περάσουν γελάω πολύ. Λέγοντας τον Μπέζο δεν σημαίνει πως δεν εκτιμώ άλλους. Αυτό το λέω για συναδέλφησα μεγάλη την οποία τη ρωτάνε διάφορα κατά καιρούς για ακέρια ζητήματα και για όλα έχει βρει μια τρυφερή απάντηση και είναι κουραστικό αυτό».