Σοφία Μουτίδου: Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση – «Πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό»

Συντάκτης: Newsroom

14 Απριλίου 2023 14:00

Σοφία Μουτίδου: Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση - «Πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό»

Η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε πως δέχτηκε ρατσιστική επίθεση σε γυμναστήριο σχετικά με τα κιλά της.

Η ηθοποιός υποστήριξε πως όταν έκανε παρατήρηση σε έναν άνδρα που έβαζε βαζελίνη στα αυτιά του, επειδή στη συνέχεια, θα βουτούσε στην πισίνα, εκείνος της επιτέθηκε για τα κιλά της.

Η Σοφία Μουτίδου τον ρώτησε αν θεωρεί πως αυτό που κάνει είναι σωστό και ο κύριος της απάντησε: «Εγώ έρχομαι εδώ 14 χρόνια, εσένα πρώτη φορά σε βλέπω. Πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό και να κολυμπήσεις στο Πέραμα» και τόνισε ότι σκόπιμα ανέφερε το Πέραμα, θεωρώντας πως θα την υποτιμήσει.

Μπροστά στο περιστατικό ήταν και ο γυμναστής, ο οποίος δεν πήρε θέση, λέγοντας: «Μήπως το παιδί δεν θέλει να χάσει τη θέση του;».

Και υπογράμμισε: «Μέρα δεύτερη της διαμάχης. Το γυμναστήριο στην εξύβριση αυτή δεν έκανε τίποτα. Κάλεσε απλώς τον κύριο και η υπεύθυνη μου είπε χθες “ο λόγος σας εναντίον του δικού του, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, άλλα λέει αυτός κι άλλα εσείς”. Ωστόσο μου κάνει εντύπωση πώς είναι ο λόγος του εναντίον του δικού μου, γιατί υπήρχε μάρτυρας. Υπήρχε ο γυμναστής, δεν ήμασταν μόνοι μας. Μία απλή ερώτηση, μήπως το παιδί φοβάται ότι θα χάσει τη δουλειά του; Και βλέπουμε λοιπόν, ένα κεντρικό γυμναστήριο να μην παίρνει θέση ουσιαστική σε ένα προσβλητικό γεγονός που έχει να κάνει με την ξεφτίλα μιας γυναίκας».