Σοφία Μουτίδου: «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να έρχομαι για ένα πεντάλεπτο. Μου είναι τρομακτικά εφιαλτικό!»

Δημοσιεύθηκε: 12 Ιουνίου 2021 16:15
Σοφία Μουτίδου: «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να έρχομαι για ένα πεντάλεπτο. Μου είναι τρομακτικά εφιαλτικό!»

Η Σοφία Μουτίδου βρέθηκε στο Πρωϊνό, καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Σοφία Μουτίδου: «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να έρχομαι για ένα πεντάλεπτο. Μου είναι τρομακτικά εφιαλτικό!»

Η γνωστή κωμικός μίλησε για την 12χρονη κόρη της. Παραδέχθηκε πως ορισμένες φορές είναι πιο συντηρητική από άλλες μητέρες. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην απόφασή να της ασχοληθεί με την standup κωμωδία. Μίλησε και για την ενασχόλησή της με το κανάλι της στο Youtube μέσα από το οποίο σχολιάζει πρόσωπα και καταστάσεις.

«Πάντα ήμουν του σχολιασμού, πάντα ήμουν της σάτιρας, απλά σαν ηθοποιός δεν μπορείς πάντα να το αναπτύξεις. Αυτό έγινε από τα social, από το YouTube και μετά, έχοντας έναν χώρο δικό μου και βγαίνοντας κάνω ό,τι θέλω και βγάζω τον χαρακτήρα μου. Εκεί δεν βγαίνω σαν ρόλος, βγαίνω σαν Σοφία» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Ξεκαθαρίζοντας πως ποτέ δεν κάνει πρόβες στα βίντεο που αναρτεί, όπως επίσης δεν γνώριζε και τα τηλεφωνήματα που δεχόταν όταν συμμετείχε στην εκπομπή του Open, The Booth.

«Τα χρήματα έρχονται από τις διαφημίσεις, από τα views πληρώνεσαι, αλλά είναι λίγο πιο περίπλοκο». Απάντησε σε σχετικό ερώτημα. Ενώ όταν ρωτήθηκε για το τι την «χαλά» απάντησε πως «δεν αντέχω το ότι είναι όλοι τόσοι αγχωμένοι με ανούσια πράγματα, που με αγχώνει κι εμένα».

«Οι άντρες δεν κάνουν πια σεξ, πιστεύω ότι κουράστηκε το ανδρικό είδος, κουράστηκε να είναι κυνηγός, θέλει να ξαποστάσει». Εκτίμησε και συμπλήρωσε ότι παρομοίως, «κουράστηκαν και οι γυναίκες σε κάποιους ρόλους». Μιλώντας μάλιστα από εμπειρίες γυναικών και ανδρών που είναι έξω από γάμους, είπε πως τα πράγματα «είναι πολύ δύσκολα με το σεξ». Και οι λόγοι αναφέρονται στην παράστασή της πιο αναλυτικά.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψει πως ως εκπομπή είχαν προσεγγίσει τη Σοφία Μουτίδου ώστε να βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής με δική της στήλη. Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας έκανε πρόταση on air στην ηθοποιό για την επόμενη σεζόν. Τι απάντησε όμως εκείνη; «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να έρχομαι για ένα πεντάλεπτο. Μου είναι τρομακτικά εφιαλτικό!» ήταν η ειλικρινής απάντηση της ηθοποιού.