Σοφία Μουτίδου: Το νέο ειρωνικό σχόλιό της για την Κατερίνα Καινούργιου

Συντάκτης: Newsroom

24 Οκτωβρίου 2022 16:38

Σοφία Μουτίδου: Το νέο ειρωνικό σχόλιό της για την Κατερίνα Καινούργιου

Ο διαδικτυακός «πόλεμος» μεταξύ Κατερίνας Καινούριου και Σοφίας Μουτίδου συνεχίζεται.

Όλα ξεκίνησαν από μία φωτογραφία της παρουσιάστριας δίπλα στη Δέσποινα Βανδή και ένα σχόλιο της ηθοποιού που υπονοούσε ότι οι πλαστικές επεμβάσεις τις έχουν κάνει να μοιάζουν.

Η ανάρτηση αυτή έπεσε στην αντίληψη της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία έδειξε να ενοχλείται από το σχόλιο και απάντησε, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες αναρτήσεις, σχολιάζοντας τα posts που έκανε η μία για την άλλη.
μτρδ

Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε αργότερα σε μία νέα ανάρτηση, σχολιάζοντας: «Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου, δεν βρισκόντουσαν μέσα σε κάδους αλλά σε ψυχές», έγραψε η παρουσιάστρια.

Όπως ήταν επόμενο, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα από τη Σοφία Μουτίδου, η οποία ανέβασε ένα βίντεο, σχολιάζοντας όσα γράφτηκαν από την παρουσιάστρια περί «γυναικείας αλληλεγγύης». Αφού διάβασε τη δημοσίευση της Κατερίνας Καινούργιου, της είπε: «Πού είναι η αλληλεγγύη σου που μιλάνε έτσι για ‘μένα;». Η αναφορά αυτή στη γυναικεία αλληλεγγύη «άνοιξε» μια νέα κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών, με τη μία να κατηγορεί την άλλη ότι δεν θα έπρεπε να μιλούν έτσι δύο γυναίκες μεταξύ τους.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, ήταν εκείνη που τόνισε ότι «οι γονείς της της έχουν μάθει να δείχνει αλληλεγγύη στις υπόλοιπες γυναίκες».

Το νέο ειρωνικό σχόλιο της Σοφίας Μουτίδου

Μία θαυμάστρια της ηθοποιού φρόντισε να της «βρει» την επόμενη απάντηση σε όσα υποστήριξε η Καινούργιου.

«Τα κορίτσια υποστηρίζουν τα κορίτσια. Εγώ πάντως αυτό θα το τηρώ για πάντα. Έτσι με έμαθε η μαμά μου. Καλό βράδυ φίλοι μου», είχε γράψει στο Instagram η παρουσιάστρια.

Η διαδικτυακή φίλη της Σοφίας Μουτίδου με αφορμή τη δημοσίευση της Κατερίνας Καινούργιου, θυμήθηκε μια «κακή της στιγμή» στην τηλεόραση, όταν έκλεισε το τηλέφωνο σε μια από τις τηλεθεάτριες, που της είπε ότι έκανε έκτρωση.

«Πες τα Σοφία. Η Καινούργιου δεν ήταν που έκλεισε στα μούτρα το τηλέφωνο σε μια γυναίκα που της είπε ότι έκανε έκτρωση; Δίκασε δηλαδή μια γυναίκα επειδή της είπε ότι έκανε έκτρωση, καταργώντας κάθε έννοια αυτοδιάθεσης του σώματός μας. Εκεί δεν ίσχυε για αυτή το support girls;», της έγραψε η ακόλουθός της, με τη Σοφία Μουτίδου να αναδημοσιεύει το εν λόγω σχόλιο σε Insta story.

Η ίδια έγραψε πάνω από αυτό: «Ήξερα ότι σαπορτάρει, αλλά τόσο δεν ήξερα».