Σοφία Παθέκα: Στο χειρουργείο μετά από σοβαρό τραυματισμό η γυμνάστρια

15 Μαρτίου 2022 17:24

Σοφία Παθέκα: Στο χειρουργείο μετά από σοβαρό τραυματισμό η γυμνάστρια

Δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για τη Σοφία Παθέκα. Η γνωστή γυμνάστρια την Τρίτη 15/3 αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως την Καθαρά Δευτέρα είχε ένα ατύχημα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πρέπει να χειρουργήσει το γόνατό της.

Σοφία Παθέκα: Στο χειρουργείο μετά από σοβαρό τραυματισμό η γυμνάστρια

Η Σοφία Παθέκα αφού χειρουργήθηκε ανάρτησε ένα βίντεο στα social media και έγραψε:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, ένα ατύχημα στο σπίτι προκάλεσε ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο μου… Την Καθαρά Δευτέρα, χειρουργήθηκα από τα «μαγικά» χέρια του γιατρού μου, Βασίλειου Σακελλαρίου.

Η ομάδα του είναι απολύτως εξειδικευμένη και με απίστευτο επαγγελματισμό με αντιμετώπισαν με επιτυχία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατρέ μου είναι λίγο … τα πόδια μου είναι ΠΟΛΥΤΙΜΑ. Λίγες μέρες ακόμα για να πετάξω τις πατερίτσες και να επανέλθω δριμύτερη με ασκήσεις που μου ζητάτε και σε αυτή τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να σας δείξω».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fitness Coach (@sofiapatheka)

Σοφία Παθέκα: «Ο πιο ωραίος πρωταγωνιστής ήταν ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του, δεν έχανα ταινία»

Η Σοφία Παθέκα μίλησε στην εκπομπή «Pop Up» για τις ένδοξες στιγμές της καριέρας της. Ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τον πλατωνικό της έρωτα με τον γόη των 90’s, Πάνο Μιχαλόπουλο.

Ο πιο ωραίος πρωταγωνιστής

«Όταν είχε έρθει στην εκπομπή, γιατί εγώ ήμουν μικρό κοριτσάκι, ένας πρωταγωνιστής των 80s που εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του όταν ήμουν μικρή και ξαφνικά του μιλούσα στον ενικό…

Ο πιο ωραίος πρωταγωνιστής των βιντεοταινιών, ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του, δεν έχανα ταινία.

Μετά με τον Πρωινό Καφέ είχαμε κάνει ένα ταξίδι στη Βενετία με πλοίο, καθόταν δίπλα μου στο λεωφορείο κι έτρεμα ολόκληρη, είχα συγκινησιακή φόρτιση», σχολίασε με χαμόγελο αμηχανίας και παραδέχτηκε ότι ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει ιδέα για τα συναισθήματά της τότε.

Σχετικά με τον γάμο της, η Σοφία Παθέκα δήλωσε ότι αν και έχει περάσει δυσκολίες με τον σύζυγό της κατά την διάρκεια των 20 χρόνων που είναι παντρεμένοι. Σημασία έχει το υπάρχουν μεταξύ τους γερές βάσεις που τους βοηθούν να ξεπεράσουν τα πάντα.