Σοφία Παυλίδου: «Αν ο Παπαγιάννης είχε ζητήσει συγγνώμη δεν θα έφτανα στα δικαστήρια»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

15 Νοεμβρίου 2022 10:18

Απόλυτα δικαιωμένη δηλώνει η Σοφία Παυλίδου μετά την έκβαση της δικαστικής διαμάχης με τον Μάνο Παπαγιάννη και ομολόγησε ότι αισθάνθηκε λύτρωση στο άκουσμα της απόφασης.

Ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος στη δικαστική κόντρα του με τη Σοφία Παυλίδου. Το δικαστήριο του επέβαλε τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha το πρωί της Τρίτης και αναφέρθηκε στην υπόθεση αλλά και στα συναισθήματα που έχει μετά την ολοκλήρωση της αντιπαράθεσης.

«Εμένα δεν με αφορά η ποινή. Το δικαστήριο ξέρει γιατί έβαλε αυτή την ποινή. Έχει τα κριτήριά του. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να τιμωρήσω κάποιον. Η ουσία είναι η δική μου αθώωση και η δική του ενοχή. Εννοείται ότι νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση μετά από τέσσερα χρόνια που αθωώνομαι διπλά. Δικαιώνομαι διπλά για τη μήνυση που μου είχε κάνει για επικίνδυνες σωματικές κακώσεις που του είχα προκαλέσει. Αθωώθηκα», είπε αρχικά η Παυλίδου.

Και πρόσθεσε: «Φυσικά, έφαγε την ποινή αυτή των τεσσάρων μηνών για τον ξυλοδαρμό που έχω υποστεί με αναστολή. Φάνηκε ότι η μήνυση που μου έκανε ήταν μήνυση στρατηγικής για να φοβηθώ και να μη συνεχίσω, όπως και οι μηνύσεις που έκανε στους μάρτυρές μου. Αυτή η στρατηγική έπεσε στο κενό. Αν ο κ. Παπαγιάννης είχε κάνει κάποια κίνηση να μη φτάσουμε στο δικαστήριο… Αν υπήρχε συγγνώμη, ακόμα και ιδιωτικά, δε θα έφτανα στα δικαστήρια».

Και η Παυλίδου ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της σημειώνοντας: «Όλοι οι άνθρωποι παρασύρονται και έχουν κακές στιγμές. Δεν συνέβη αυτό… Αν δείτε και τη συνέντευξη μετά δεν υπάρχει μεταμέλεια. Αισθάνθηκα λύτρωση στο άκουσμα της απόφασης. Ήμουν συγκινημένη, νομίζω φάνηκε. Είναι πολύ λυτρωτικό. Χάνεις το κουράγιο σου αλλά δεν έχασα την πίστη μου στην ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν είχε καμία απόδειξη για αυτά που ισχυριζόταν. Οπότε εννοείται εγώ βγήκα νικήτρια, δεν ξέρω τι αισθάνεται ο κ. Παπαγιάννης».