Σοφία Παυλίδου: «Δεν περίμενα να ξαναβγεί στο φως η δική μου υπόθεση, ούτε περίμενα να πάρω τόσα μηνύματα με συγγνώμες»

Δημοσιεύθηκε: 10 Ιουνίου 2021 18:15
Σοφία Παυλίδου: «Δεν περίμενα να ξαναβγεί στο φως η δική μου υπόθεση, ούτε περίμενα να πάρω τόσα μηνύματα με συγγνώμες»

Η Σοφία Παυλίδου δήλωσε στο Πάμε Δανάη πως δεν περίμενε να βγει η δική της υπόθεση ξανά στο φως μετά το τσουνάμι καταγγελιών στο θέατρο.

Σοφία Παυλίδου: «Δεν περίμενα να ξαναβγεί στο φως η δική μου υπόθεση, ούτε περίμενα να πάρω τόσα μηνύματα με συγγνώμες».

«Δεν περίμενα να ξαναβγεί στο φως η δική μου υπόθεση, ούτε περίμενα να πάρω τόσα μηνύματα με συγγνώμες. Τότε το δικό μου περιστατικό δεν φωτίστηκε. Δεν ακούστηκε η γνώμη η δική μου, γιατί δεν είχα φιλοξενηθεί από τα μέσα. Αναγκάστηκα και μίλησα, αλλά μετά δόθηκε τόση διάσταση από την άλλη πλευρά».

Σύμφωνα με την ίδια, ήταν αναγκαίο να γίνει η κάθαρση στο θέατρο, ώστε να βγει ο πόνος που κουβαλούσαν οι άνθρωποι τόσα χρόνια.

«Άλλο ένα καλό της πανδημίας και της καραντίνας ήταν αυτό: να σκεφτούμε ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε από όλο αυτό που ζήσαμε και να μην μπορούμε να κοιταχτούμε στα μάτια. Ήταν αναγκαίο να ξεσπάσει αυτό και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Να βγει όλος αυτός ο πόνος που είχαν οι άνθρωποι στις ψυχές τους και να πάμε προς το φως».

Η συμμετοχή στη «Φάρμα»

Η Σοφία Παυλίδου εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να λάβει μέρος στη «Φάρμα», αλλά και γιατί αποχώρησε.

«Η πανδημία με οδήγησε να πάρω μέρος για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να βρεθώ με κόσμο. Πήγα πολύ συνειδητά στη Φάρμα για να διασκεδάσω και να την απολαύσω. Όταν σταμάτησα να το αισθάνομαι, λέω δεν υπάρχει κανένας λόγος και αποχώρησα».

Μάλιστα, δεν δίστασε να φανερώσει ποιος θα ήθελε να νικήσει στο ριάλιτι: «Θέλω να κερδίσει ο Ντούπης, γιατί μας βοήθησε όλους από την αρχή για να επιβιώσουμε».

Η σχέση με τους γιους της και τον Χρήστο Φερεντίνο

«Οι γιοι μου είναι πολύ προστατευτικοί απέναντί μου κι εγώ ως μαμά δεν φοβάμαι μην κακοπέσουν. Είναι δύο υπέροχα παιδιά και πιστεύω ότι θα έλξουν στη ζωή τους το καλό. Γιατί εκπέμπουν το καλό», δήλωσε.

Μπορεί να έχει χωρίσει με τον Χρήστο Φερεντίνο, ωστόσο η σχέση τους χαρακτηρίζεται από αμοιβαίο σεβασμό.

«Ο Χρήστος με υποστήριξε με κομψότητα και στάθηκε δίπλα μου, όπως ακριβώς το περίμενα».

«Όταν έχεις παιδιά με κάποιον και έχεις χωρίσει, οφείλεις να βάλεις στην άκρη όλα τα αρνητικά συναισθήματα και να έχεις μία καλή σχέση», πρόσθεσε.

Περιοδεία με την «Άγρια Δύση»

Φέτος το καλοκαίρι η Σοφία Παυλίδου θα οργώσει την Ελλάδα με το έργο «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη. Στο έργο υποδύεται μία δυναμική Κρητικοπούλα, η οποία αναγκάστηκε να μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της.

«Ο κόσμος είναι τόσο διψασμένος να δει θέατρο», είπε και η ίδια δήλωσε πολύ χαρούμενη για την επιστροφή στο θέατρο.