Σοφία Παυλίδου για Μάνο Παπαγιάννη: «Εννοείται πως τον έχω συγχωρέσει»

Συντάκτης: Newsroom

29 Μαΐου 2022 14:30

Σοφία Παυλίδου για Μάνο Παπαγιάννη: «Εννοείται πως τον έχω συγχωρέσει»

Η Σοφία Παυλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της, Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega και μίλησε για τη δικαστική της διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, η βία που έχεις υποστεί και στο σώμα σου και τη ψυχή σου καταγράφεται κι αφήνει ένα τραύμα. Αυτό οφείλεις να το μετασχηματίσεις γιατί αν μείνει τραύμα, δεν θα σε βοηθήσει καθόλου στη ζωή σου. Μπήκα στη διαδικασία να δω γιατί μου συνέβη αυτό, γιατί όλα για κάποιο λόγο γίνονται, και πως θα πάρω το καλό. Μπορείς να πάρεις κάτι καλό από οτιδήποτε σου έχει συμβεί, αρκεί να μετακινηθείς. Καθώς έχουν περάσει τα χρόνια, έκανα αυτόν το μετασχηματισμό κι είμαι πολύ καλά».

«Όταν όμως φτάνει η μέρα του δικαστηρίου, οφείλεις να θυμηθείς όλο το περιστατικό με κάθε λεπτομέρεια γιατί θα το περιγράψεις στο δικαστήριο. Αυτό είναι ανώδυνο και για τους συναδέλφους μου, που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν… Τον Νοέμβριο, που θα γίνει η επόμενη δικάσιμος, θα είμαι πολύ χαρούμενη να γίνει το δικαστήριο για να κλείσει ο κύκλος… Από την αντίθετη πλευρά υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι, που στήριξαν τον θύτη χωρίς κι αυτοί να είναι μπροστά στο περιστατικό. Δεν ήταν καλή συνθήκη τότε. Θέλω να πιστεύω ότι πια δεν θα τολμούσε κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο… Εννοείται πως τον έχω συγχωρέσει, πώς θα προχωρήσω αν κρατώ κακία; Κάποιος που κάνει κάτι τέτοιο από κάπου έχει επηρεαστεί και πρέπει να το δει… Θέλω να πιστεύω ότι με το MeToo έχουν αλλάξει πράγματα», είπε η Σοφία Παυλίδου.