Σοφία Παυλίδου για Μάνο Παπαγιάννη: «Θα γίνει δικαστήριο»

Δημοσιεύθηκε: 23 Φεβρουαρίου 2021 16:00
Σοφία Παυλίδου για Μάνο Παπαγιάννη: «Θα γίνει δικαστήριο»

Ζωντανά στο «Πρωινό» μίλησε την Τρίτη η Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην επικείμενη συμμετοχή της στη «Φάρμα», αλλά και στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου.

Παράλληλα αποκάλυψε πως με τον Μάνο Παπαγιάννη η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο και ότι ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία της δίκης.

«Περιμένουμε να οριστεί η ημερομηνία της δίκης. Θα γίνει δικαστήριο. Έχει περάσει από τον Εισαγγελέα, αλλά δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία της δίκης. Και τώρα με την πανδημία δεν είναι εύκολο να κινηθεί η διαδικασία.

Δεν είναι θέμα πρωτιάς. Εγώ πριν τρία χρόνια δεν ήμουν ένα κοριτσάκι μικρό, που θα μπορούσε κάποιος να του κάνει κάτι, να κρυφτεί, να μην καταλάβει τι του έχει συμβεί.

Υπερασπίστηκα το δίκιο μου και δε μου πέρασε στιγμή από το μυαλό να μην απευθυνθώ στη δικαιοσύνη. Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης η δική μου περίπτωση και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Για ό,τι συμβαίνει τώρα, είμαι χαρούμενη που οι άνθρωποι αυτοί κατάφεραν να βρουν το θάρρος και να μιλήσουν.

Δεν είναι σίγουρα όλες οι περιπτώσεις ίδιες και δε συμβαίνει μόνο στο θέατρο.

Σε καμία περίπτωση η ταύτιση του παιδεραστή με τον θεατράνθρωπο δε μπορεί να είναι υπαρκτή. Δεν ήταν ωραία πράγματα αυτά για τον χώρο μας» εξήγησε η Σοφία Παυλίδου.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.