Σοφία Βογιατζάκη: Αποκάλυψε πώς η Βίκυ Σταυροπούλου την έσωσε από τη φυλακή!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

12 Δεκεμβρίου 2022 10:40

Η Σοφία Βογιατζάκη αποκάλυψε πόσο πολύ τη βοήθησε η Βίκυ Σταυροπούλου σε μία περιπέτεια που βίωσε όταν έπεσε θύμα απάτης από τον λογιστή της χάνοντας χρήματα.

Η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου« του ΣΚΑΪ και μίλησε και για τη Βίκυ Σταυροπούλου με αφορμή τη συνεργασία τους στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι».

Η Βογιατζάκη είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη συνάδελφό της. «Τη λατρεύω! Τη Βίκυ δεν μπορείς να μην την αγαπάς! Δεν σου αφήνει το περιθώριο να μην την αγαπάς. Σε έχει πάντα στο νου της και θέλει να είναι πάντα οι άλλοι καλά και τελευταία αυτή», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Θα πω ένα πολύ χοντρό παράδειγμα δικό μου, προσωπικό, με τη Βίκυ. Κάποια στιγμή μου είχε κάνει απάτη ο λογιστής μου που τον είχα για πάρα πολλά χρόνια και τον εμπιστευόμουν. Κάνω έναν διακανονισμό με την Εφορία και πρέπει να δώσω άμεσα 4.000 ευρώ, τις οποίες και δεν έχω για την πρώτη δόση.

Σκεφτόμουν πως θα μπω στη φυλακή μιας και τότε ίσχυε ακόμα η προσωποκράτηση για χρέη στο δημόσιο και ήθελα να πάρω στο θέατρο να ενημερώσω τους ανθρώπους για να βρουν έναν ηθοποιό για αντικατάσταση. Με παίρνει, λοιπόν, η Βίκυ τυχαία ένα τηλέφωνο, με ρωτάει ‘τι κάνεις;’ και της λέω ‘καλά’ αλλά εκείνη επέμενε αν έχω κάποια ανάγκη για να βοηθήσει.

Με ξαναπήρε μετά από λίγο, μου ζήτησε να της στείλω τον αριθμό του λογαριασμού μου και με έπεισε με όλο το ταπεραμέντο της πως ήθελε να της μεταφέρουν κάποια χρήματα που δεν ήθελαν να φανούν! Την επόμενη ημέρα με παίρνει πάλι και μου λέει, ‘άκου! Εγώ ήθελα να σου κάνω δώρο ένα ταξίδι. Σου έχω καταθέσει 4.000 ευρώ στο λογαριασμό σου για να πληρώσεις την πρώτη δόση της Εφορίας, μετά θα αρχίσεις να πληρώνεσαι, θα έχεις χρήματα και το ταξίδι θα το κάνεις άλλη φορά».

Και η Βογιατζάκη κατέληξε: «Όταν πληρώνομαι, λοιπόν, της λέω να μου στείλει τον λογαριασμό της για να της βάλω τα χρήματα και μου είπε ‘δεν μου χρωστάς τίποτα γιατί ήθελα να σου κάνω δώρο ένα ταξίδι, όπως και κάθε φορά που της το λέω’».