Σοφία Βογιατζάκη: «Με αυτούς τους δύο δεν θα συνεργαστώ ποτέ ξανά»

16 Απριλίου 2022 14:51

Σοφία Βογιατζάκη: «Με αυτούς τους δύο δεν θα συνεργαστώ ποτέ ξανά»

Η Σοφία Βογιατζάκη παραχώρησε συνέντευξη στο «Λοιπόν» και μίλησε για δυο συνεργασίες στο χώρο του θεάτρου που τη δυσκόλεψαν πολύ. Πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα, χωρίς να τους κατονομάσει . Μάλιστα, όπως είπε η ηθοποιός ζητούσε αντικαταστάσεις και το αίτημα δεν έγινε δεκτό

Σοφία Βογιατζάκη: «Με αυτούς τους δύο δεν θα συνεργαστώ ποτέ ξανά»

Υπάρχουν συνεργασίες που σε δυσκόλεψαν και δεν θα ήθελες να επαναλάβεις;

Υπάρχουν δύο συνεργασίες που με δυσκόλεψαν πάρα πολύ και είπα ότι με αυτούς τους δύο δεν θα δουλέψω ποτέ ξανά. Είναι ένας άνδρας και μια γυναίκα. Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά πέρασα πολύ δύσκολα. Ζητούσα αντικαταστάσεις, αλλά δεν έγινε δεκτό το αίτημα, οπότε έκανα υπομονή μέχρι να τελειώσει η σεζόν.

Το έχεις πει σε εκείνους;

Βέβαια τους το έχω πει. Το ξέρουν ανοιχτά και οι δύο. Δεν το κράτησα μέσα μου. Ούτε να σε ξέρω, ούτε να με ξέρεις, ούτε να σε ξανά δω, ούτε να με ξανά δεις. Το θέμα δεν ήταν προσωπικό. Δημιουργήθηκε θέμα στην παράσταση, ήταν κακοί συνεργάτες. Δεν με νοιάζει να κάνω φίλους στη δουλειά, αλλά να βγαίνει ένα σωστό αποτέλεσμα και να μην κάνει ο καθένας ό,τι του κατέβει ανά πάσα στιγμή και με φασιστικό τρόπο μάλιστα. Ποτέ ξανά.