Σοφία Βόσσου: Η πρώτη αντίδραση της κόρης της μετά σχόλια για τον αρραβώνα της με τον Δημάκη

Συντάκτης: Newsroom

21 Σεπτεμβρίου 2022 13:43

Σοφία Βόσσου: Η πρώτη αντίδραση της κόρης της με τα σχόλια για τον αρραβώνα της με τον Δημάκη

Τον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη, αρραβωνιάστηκε η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου.

Η τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία τους και πώς το ζευγάρι έφτασε να κάνει αρραβώνα μέσα στις φυλακές με ειδική άδεια.

Από την ώρα που προβλήθηκε η συνέντευξη τα σχόλια είναι αμέτρητα και ποικίλα ενώ και στα social media έγινε πολύς λόγος για το ζευγάρι.

Η ίδια, μετά από τα σχόλια που άκουσε και έλαβε αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση μέσα από μια ανάρτησή της στο Facebook ευχαριστώντας παράλληλα και όλους εκείνους που της έστειλαν μήνυμα.

«Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους σας για τη στήριξη και την αγάπη. Οι κοινωνίες θα αλλάξουν μόνο από ανθρώπους σαν εσάς που μπήκατε στον κόπο να στείλετε ένα μήνυμα αγάπης, γνωστούς και αγνώστους. Σαν όλους εσάς που έχετε μάθει να ζείτε κάθε στιγμή όπως της αξίζει, σαν όλους εσάς που βλέπετε το φως στο σκοτάδι, σαν όλους εσάς που νιώθετε και ενσυναισθάνεστε .

Βλέπετε, στη ζωή μου ακολουθούσα πάντα την καρδιά και το ένστικτο μου και αυτή τη φορά συμβαδίζουν χέρι – χέρι . Δεν ζήτησα συμβουλές, ούτε ευχές από κανέναν, θέλησα μόνο να ακουστεί η αλήθεια μου, η αλήθεια μας.

Όσοι τρομάζουν με την αλήθεια, δικό τους πρόβλημα!

Ο Βασίλης, εγώ και ο κοινός μας κύκλος λατρεμένων ανθρώπων , χαμογελάμε καθημερινά, νιώθουμε ευλογημένοι και ονειρευομαστε το παρακάτω μας
με αγάπη και συντροφικότητα.

Δύσκολες λέξεις αλλά δεν πειράζει …

Εύχομαι αυτή η ιστορία να γίνει η αφορμή να τις κατανοήσουν κάποιοι, άλλοι να τις τολμήσουν χωρίς φόβο κι άλλοι να καταλάβουν πως μεγαλύτερη υπερηφάνεια από το να λέγεσαι άνθρωπος και να μπορείς να αγαπάς ειλικρινά και ξάστερα κόντρα στα πάντα σχεδόν, δεν υπάρχει!

Σας ευχαριστώ θερμά όλους και πάλι.
Στέλνω αγάπη και αγκαλιά …

❤️🦋🖤Ερασμία Μάνου / Erasmia Manou», έγραψε χαρακτηριστικά η Ερασμία Μάνου.