Σοφιάννα Αβραμάκη: Ανεβάζει τη θερμοκρασία στην Κύθνο!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

31 Ιουλίου 2022 20:10

Η Σοφιάννα Αβραμάκη, μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του φετινού «Survivor», απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κύθνο.

Η Σοφιάννα Αβραμάκη έκλεψε τις εντυπώσεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πλέον, η πληθωρική παίκτρια έχει αφήσει πίσω της τον Άγιο Δομίνικο και χαίρεται τις παραλίες και τις ομορφιές της Κύθνου.

Το kythnos.tv την εντόπισε στην παραλία Μαρτινάκια και συγκεκριμένα στο beach bar & restaurant «Hamsa».

Η Αβραμάκη μπήκε πρόσφτα στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark» και υποσχέθηκε να πει μόνο αλήθειες, ξεκινώντας από όσα ακούστηκαν για αυτήν και τον Άρη Σοϊλέδη.

Η Αβραμάκη μετά την επιστροφή της από το «Survivor» έγινε στόχος κακόβουλων μηνυμάτων στα social media. Δέχθηκε αρνητικά σχόλια για τη σχέση που διέρρευσε ότι είχε με τον Σοϊλέδη.

«Δεν μου τα έλεγαν και τόσο ευγενικά στα μηνύματα που δέχτηκα. Είπαν πάρα πολλά για την υγεία μου, την υγεία της οικογένειάς μου, τον απογόνων μου, δεν έχω παράπονο!

Το αντιμετώπισα ψύχραιμα, ήμουν προετοιμασμένη, από τη στιγμή που εκτίθεσαι είναι φυσιολογικό να αρέσεις ή να μην αρέσεις.

Απορώ με το πόσο χρόνο και ενέργεια καταναλώνουν μερικά άτομα για να ασχολούνται με εμένα. Για να μου γράφουν κατεβατά που με βρίζουν. Για κάποια άτομα αυτή είναι η ζωή τους, το αποδέχομαι αυτό.

Δεν ήταν και ό,τι καλύτερο αυτό που έγινε με τον Άρη Σοϊλέδη. Φυσικά είχα ενημερωθεί για το τι έχει ειπωθεί, δεν είχα καταλάβει την έκταση που είχε πάρει.

Μόλις το συνειδητοποίησα έπαθα σοκ. Η οικογένειά μου είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ.

Μίλησα με την οικογένειά μου και τους παππούδες μου και μου είπαν ότι είχε σφιχτεί το στομάχι τους γιατί είναι σοβαρό και, ιδίως όταν είσαι μία ελεύθερη κοπέλα και ακούγονται αυτά τα πράγματα.

Γιατί δεν είναι τρολ, είναι σοβαρό. Όταν ακούγονται τέτοια πράγματα πάρα πολλοί θα το πιστέψουν.

Γιατί ο κόσμος αρέσκεται να ακούει άσχημα σχόλια για κάποιον. Μου κόλλησε η ρετσινιά της αντροχωρίστρας. Γιατί μέσα στο παιχνίδι που είχαν προσάψει και άλλη μία σχέση, με τον Γιάννη Τσολάκη.

Ελπίζω να μην έχω θεωρηθεί και αντροχωρίστρα με τον Χρήστο Δάντη, μου έβγαλαν ότι είχα σχέση και με την Ασημίνα Χατζηανδρέου!».