Σοφιάννα Αβραμάκη: «Μου κόλλησε η ρετσινιά της αντροχωρίστρας μετά το Survivor»

Συντάκτης: Newsroom

11 Ιουνίου 2022 08:45

Σοφιάννα Αβραμάκη: «Μου κόλλησε η ρετσινιά της αντροχωρίστρας μετά το Survivor»

Η Σοφιάννα Αβραμάκη μπήκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark και υποσχέθηκε να πει μόνο αλήθειες, ξεκινώντας από όσα ακούστηκαν για αυτήν και τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor

Η Σοφιάννα Αβραμάκη μετά την επιστροφή της από το Survivor έχει γίνει στόχος κακόβουλων μηνυμάτων στα social media. Δέχεται καθημερινά αρνητικά σχόλια σχετικά με τη σχέση που διέρρευσε ότι είχε με τον Άρη Σοϊλέδη.

«Δεν μου τα έλεγαν και τόσο ευγενικά στα μηνύματα που δέχτηκα. Είπαν πάρα πολλά για την υγεία μου, την υγεία της οικογένειάς μου, τον απογόνων μου, δεν έχω παράπονο! Το αντιμετώπισα ψύχραιμα, ήμουν προετοιμασμένη, από τη στιγμή που εκτίθεσαι είναι φυσιολογικό να αρέσεις ή να μην αρέσεις.

Απορώ με το πόσο χρόνο και ενέργεια καταναλώνουν μερικά άτομα για να ασχολούνται με εμένα. Για να μου γράφουν κατεβατά που με βρίζουν. Για κάποια άτομα αυτή είναι η ζωή τους, το αποδέχομαι αυτό.

Δεν ήταν και ό,τι καλύτερο αυτό που έγινε με τον Άρη Σοϊλέδη. Φυσικά είχα ενημερωθεί για το τι έχει ειπωθεί, δεν είχα καταλάβει την έκταση που είχε πάρει. Μόλις το συνειδητοποίησα έπαθα ένα σοκ.

Η οικογένειά μου είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ.  Μίλησα με την οικογένειά μου και τους παππούδες μου και μου είπαν ότι είχε σφιχτεί το στομάχι τους γιατί είναι σοβαρό και, ιδίως όταν είσαι μία ελεύθερη κοπέλα και ακούγονται αυτά τα πράγματα. Γιατί δεν είναι τρολ, είναι σοβαρό. Όταν ακούγονται τέτοια πράγματα πάρα πολλοί θα το πιστέψουν. Γιατί ο κόσμος αρέσκεται να ακούει άσχημα σχόλια για κάποιον.

Μου κόλλησε η ρετσινιά της αντροχωρίστρας. Γιατί μέσα στο παιχνίδι που είχαν προσάψει και άλλη μία σχέση, με τον Γιάννη τον Τσολάκη. Ελπίζω να μην έχω θεωρηθεί και αντροχωρίστρια με τον Χρήστο Δάντη, μου έβγαλαν ότι είχα σχέση και με την Ασημίνα Χατζηανδρέου!»,  δήλωσε η Σοφιάννα Αβραμάκη. Βέβαια στην επόμενη ερώτηση παραδέχτηκε ότι έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. «Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο πολύ νεότερη. Και με έχουν κατακερατώσει όλοι».

Αν ήταν στην παραγωγή του Survivor θα εξαφάνιζε κάποιους παίκτες

«Αφαιρώ τον Τάκη Καραγκούνια, θεωρώ ότι δεν έχει να δείξει κάτι καλό σαν χαρακτήρας, πολλές συμπεριφορές του ήταν ανάρμοστες, δεν ταίριαζαν με αυτό το τηλεοπτικό προϊόν. Και μάλλον δεν διαλέγω ούτε τη Βρισηίδα εκτός και αν της αλλάξω φωνή».