Σοφιάννα Αβραμάκη: Ξεκαθαρίζει ποιες είναι οι σχέσεις της με την Μαρία Αντωνά

14 Μαΐου 2022 12:25

Η Σοφιάννα Αβραμάκη παραχώρησε συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή για απάντησε τι σημαίνει τελικά ανάμεσα σε εκείνη και τη Μαρία αντωνά με τις φήμες να φουντώνουν για παράλληλη σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε πυροδοτήσει τα σενάρια για σχέση του Άρη Σοϊλέδη με την συμπαίκτριά του κατά την διάρκεια της συμμετοχής τους στο survivor

«Αυτή η φήμη ήταν άκρως άτοπη, άκρως άστοχη. Ήταν κακό εκ μέρους του Κωνσταντίνου να χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα πράγματα. Ήταν και πάρα πολύ κακό το γεγονός ότι έλεγε όλα αυτά και έφευγε από την προσωπική του συνέντευξη. ερχόταν στην καλύβα, με αγκάλιαζε, μου έφτιαχνε τα μαλλιά και έδειχνε όλα αυτά τα οποία δεν πίστευε με τα λεγόμενα που έδειχνε στις συνεντεύξεις του.

Εγώ ενημερώθηκα από τον Άρη. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ σε αυτό το άκουσμα, ασυναίσθητα μπήκα πρώτα στη θέση της κοπέλας του Άρη, της Μαρίας γιατί ξέρω ότι είναι ένα δημόσιο πρόσωπο. Δεν νομίζω ότι δώσαμε τροφή για λεία οπότε τα στόματα έκλεισαν από τη δική μας συμπεριφορά.

Αμέσως μιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο και μας ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά ήταν στο πλαίσιο του τρολ. Δεν πιστεύει ότι υπάρχει κάτι στην πραγματικότητα, απλά τα είπε έτσι για να γελάσουμε»