Soho

Δημοσιεύθηκε: 28/05/2019 14:45
Soho

Η ιδιοκτήτρια του Soho και hair stylist Κατερίνα Λιανού, μας μίλησε για την κομμωτική και το ξεχωριστό hair studio Soho.

-Τι σημαίνει για εσάς ομορφιά στα μαλλιά;

Όμορφα μαλλιά σημαίνει  περιποίηση,  φροντίδα, αγάπη, σεβασμός… Όταν μιλάμε για  όμορφα  μαλλιά,  μιλάμε  για  μια  γυναίκα  που   σίγουρα  αγαπάει  τον  εαυτό  της,  σέβεται  τη  φύση  της,  ενώ  παράλληλα   επιδιώκει  να  τα  περιποιείται  και   να   φροντίζει  την εικόνα της. Επίσης στο soho πιστεύουμε ότι η επίτευξη της ομορφιάς δεν χρειάζεται να είναι ένας καθημερινός  αγώνας. Γι  ‘αυτό δεν έχουμε μαζική παραγωγή, αλλά πάντα προσαρμόζουμε την  εμφάνιση: Λαμβάνοντας υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ανάγκες του ατόμου στο κόψιμο και το χρώμα τους. Δεν αντιγράφουμε στυλ που απλά κυκλοφορούν, αλλά δίνουμε ένα σχήμα που  μένει στα μαλλιά. Αξιοποίηση – τέλεια ομορφιά – ατομική και πρακτική – είναι ο στόχος μας.

– Ποια είναι η φιλοσοφία και ποιες οι υπηρεσίες του Soho;

Είμαστε  μια  σύγχρονη  επιχείρηση, αγαπάμε  αυτό  που  κάνουμε  και  προσπαθούμε να  το κάνουμε  με  επιμέλεια, επαγγελματισμό,  συνέπεια, ενθουσιασμό  αλλά  και χαμόγελο. Για  όλους  όσους  εργαζόμαστε  στο soho,  υπάρχει  η απαράβατη αρχή, που  λέει:  ειλικρινής επικοινωνία της  επιχείρησης  με τον πελάτη, σεβασμός στον πελάτη, ξεκάθαρη  και αναλυτική  πολιτική  τιμών για το  σύνολο  των  υπηρεσιών που  προσφέρουμε, οι οποίες  παρουσιάζονται σε έναν αναλυτικό τιμοκατάλογο, που υπάρχει  σε εμφανές σημείο του κομμωτηρίου. Για  όλους  εμάς  τους  ανθρώπους  του soho που  αγαπάμε  τη  γυναίκα, η  φιλοσοφία μας  είναι: πολυτελής  φροντίδα, προσιτή σε  όλους.

-Ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν το Soho να ξεχωρίζει;  

Οι  άνθρωποι  είναι  το σημαντικότερο,  το  σπουδαιότερο  κομμάτι,  από  το παζλ των  κομματιών  που  συνθέτουν  μια  επιχείρηση. Οι  συνεργάτες μου,  είναι  για μένα  αυτό  το  στοιχείο  που  κάνει  το  soho να ξεχωρίζει. Σε  επίπεδο  υπηρεσιών, είμαστε  μια  κομμωτική  επιχείρηση,  με  εξειδίκευση  στο  τεχνικό κομμάτι  των εργασιών,  με  έμφαση  στο  χρώμα,  στις  έντονες  αλλαγές  χρώματος για μια πελάτισσα. Ένα  ακόμα  σημαντικό  στοιχείο,  σπάνια  λέμε  «όχι»  σε  μια πελάτισσα που  επιθυμεί μια  εργασία  για τα μαλλιά της. Επίσης, οι  γνώσεις  της  κομμωτικής, σε  συνδυασμό  με  την  αρμοχρωμία,  την προσωπολογία και την ψυχομορφολογία, δημιουργούν το ιδανικό  αποτέλεσμα. Τέλος, η παιδική μας γωνιά είναι πολύ πρόσφατη και στοχεύει να εξυπηρετεί τους μικρούς μας φίλους.

-Ποιες είναι οι προτάσεις σας για κουπ, χρώμα και χτένισμα για το καλοκαίρι;

Εκτός του ότι αποθεώνουν την φυσικότητα και την διαφορετικότητα, μπορούμε να πούμε ότι όλες τους είναι απόλυτα φορέσιμες και αρκετά θηλυκές… Όσον αφορά στο χρώμα τα «babylights» είναι εδώ και δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας καλοκαιρινής λάμψης. Το γκρι και τα pastel μαλλιά είναι μόδα. Τα Baby Blonde, το καστανό μόκα, και το ζεστό καστανό. Επίσης, τα πιο ανοιχτά highlights.

Στο χτένισμα προτείνουμε ανέμελα wet look και slicked back χτενίσματα, top knots, επιμελώς ατημέλητες χαμηλές αλογοουρές, sleek updos & chignons, ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, χοντρές πλεξούδες, box braids & cornrows, φυσικά σπαστά και σγουρά μαλλιά και πολλά αξεσουάρ μαλλιών: τσιμπιδάκια, κοκαλάκια και μπαρέτες…

Μιλήστε μας για τις σπουδές σας και τα σεμινάρια που παρακολουθείτε:

Μου αρέσει να βλέπω ωραία μαλλιά στον δρόμο, με ταυτότητα και μου αρέσει να έχω ικανοποιημένους πελάτες. Με την 15ετή μας εμπειρία και τη συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων των μεγαλύτερων ειδικών του χώρου της κομμωτικής και με εκπαίδευση στο εξωτερικό από τους καλύτερους εκπαιδευτές των Vidal Sassoon και Toni & Guy φροντίζουμε ώστε κάθε λεπτομέρεια του τελικού αποτελέσματος να είναι μοναδική!

Απολαύστε υπηρεσίες υψηλής αισθητικής στον χώρο μας.. με  γνώμονα πάντα τις δικές σας ανάγκες…Σας περιμένουμε 

Κατανοώντας την κατάσταση της εποχής που διανύουμε το κομμωτήριο soho βρίσκεται δίπλα σας… Με  την επίδειξη της κάρτας ανεργίας, σας παρέχουμε 20% έκπτωση σε όλες σας  τις υπηρεσίες.

Κουπόνι

Με την επίδειξη του παρόντος 5€ έκπτωση σε όλες τις τεχνικές εργασίες βαφείου.

Ισχύεις έως 31/12/19

 

Πελασγίας 39, Περιστέρι, τηλ.: 210 5774750, κιν.: 6987 406787

Instagram: sohohairperisteri