Σοϊλέδης – Αντωνά: Μετρούν αντίστροφα για τον γάμο τους – «Έχουμε αντέξει πάρα πολλά»

Συντάκτης: Newsroom

21 Μαΐου 2023 09:31

Σοϊλέδης - Αντωνά: Μετρούν αντίστροφα για τον γάμο τους - «Έχουμε αντέξει πάρα πολλά»

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά, οι οποίοι πρόσφατα ξεκίνησαν μια νέα αρχή στο σπίτι στο οποίο μετακόμισαν.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής μίλησε στη Real Life, επιβεβαιώνοντας πως ο γάμος του με τη Μαρία Αντωνά είναι προγραμματισμένος για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

«Έχω κάνει πρόταση γάμου στην Μαρία εδώ και δύο χρόνια. Ο γάμος ήταν να γίνει πριν από τον κορονοϊό, αλλά τον ακυρώσαμε μετά τη μετακόμιση και με συνδυασμό με κάποια προβλήματα υγείας που υπήρξαν πάλι πήγε παρακάτω. Τώρα λέμε ο γάμος μας θα γίνει το Σεπτέμβριο, αφού το έχει αναλάβει μια διοργανώτρια γάμων γιατί εμείς την καθημερινότητά μας δεν προλαβαίνουμε να οργανώσουμε τίποτα», ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης

Για τη σχέση τους που μετρά 5,5 χρόνια: «Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όμως, αυτές οι δυσκολίες δείχνουν εάν η σχέση έχει γερά θεμέλια. Εμείς έχουμε αντέξει πάρα πολλά», παραδέχτηκε ο Άρης Σοϊλέδης.

Μιλώντας για την καθημερινότητα με την αγαπημένη του, ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρει: «Η συντροφικότητα, η θαλπωρή που υπάρχει μέσα στο σπίτι μας, το πως φροντίζουμε και προσέχουμε ένας τον άλλον.

Το ότι θα πάω να της πάρω ένα λουλούδι ή ότι εκείνη θα μου μαγειρέψει κάτι…Τα απλά – καθημερινά πράγματα είναι αυτά που σε κάνουν να δένεσαι με τον άνθρωπο σου. Πρώτα κοιτάζω ευχαριστηθεί Μαρία και εκείνη επιδιώκει πρώτα να ευχαριστηθώ εγώ», αναφέρει ο Άρης Σοϊλέδης.

Και καταλήγει για τις δουλειές του σπιτιού: «Βοηθάμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ… Την βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού γιατί εκείνη δουλεύει πάρα πολλές ώρες.

Υπάρχει και μια γυναίκα που έρχεται μια φορά την εβδομάδα, όμως και εγώ θα πλύνω πιάτα θα μαγειρέψω θα βάλω πλυντήριο θα απλώσω ρούχα. Μόνο σίδερο δεν μπορώ να κάνω γιατί δε μου αρέσει».