ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ:ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ BODYGUARD ΡΟΥΒΑ-ΤΣΑΛΙΚΗ

Δημοσιεύθηκε: 1 Δεκεμβρίου 2019 15:21
ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ:ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ BODYGUARD ΡΟΥΒΑ-ΤΣΑΛΙΚΗ

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στις πίστες της Αθήνας. Σωματοφύλακας πασίγνωστων Ελλήνων τραγουδιστών, από τους πλέον αναγνωρίσιμους στον χώρο συνελήφθη από αστυνομικούς αφού συμμετείχε σε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά. Και μάλιστα, όχι κάποια ποσότητα, αλλά μισό τόνο χασίς!
Η αστυνομία είχε πληροφορίες για μία… οικογενειακή επιχείρηση που έφερνε ναρκωτικά από την Αλβανία. Με προσεκτικές κινήσεις, η επιχείρηση έγινε και στέφθηκε με επιτυχία και το… λαβράκι ήταν ο πολύ γνωστός στις αθηναϊκές πίστες bodyguard, ο οποίος μάλιστα έχει δουλέψει ως «σκιά» του Σάκη Ρουβά και του Γιώργου Τσαλίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σωματοφύλακας των δύο διάσημων Ελλήνων τραγουδιστών μισθωνόταν από μεγάλα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης όπου τραγουδούσαν κατά καιρούς οι δυο καλλιτέχνες, προκειμένου να «φρουρεί» το καμαρίνι τους, καθώς οι δυο τραγουδιστές δέχονταν συνεχώς ενοχλήσεις από νεαρές θαυμάστριές τους, οι οποίες στην κυριολεξία «μπούκαραν» στα καμαρίνια τους.
Εννοείται, βέβαια, ότι τόσο οι δύο διάσημοι καλλιτέχνες όσο και οι επιχειρηματίες που μίσθωναν τον bodyguard, δεν γνώριζαν πως συμμετείχε σε σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς και μάλιστα στην χονδρική αγορά.
Όσον αφορά στη σπείρα, ήταν οικογενειακή υπόθεση, καθώς σε αυτή συμμετείχαν μια μητέρα με τον γιο της αλλά και τον αδελφό της, όλοι από την Αλβανία. Οι αστυνομικοί της Δίωξης είχαν πληροφορίες για την δραστηριότητα της οικογένειας της αλβανικής μαφίας και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να διαπιστώσουν το ορμητήριό τους, μια μονοκατοικία στην Κόρινθο, το υπόγειο της οποίας είχαν μετατρέψει σε αποθήκη χασίς.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση σε Κόρινθο και Αθήνα, κατάφεραν να συλλάβουν τα μέλη της οικογενειακής συμμορίας και να κατάσχουν πάνω από μισό τόνο χασίς που είχαν εισάγει τις προηγούμενες ημέρες από την Αλβανία.
Μάλιστα τα δέματα με το χασίς ήταν μαρκαρισμένα, καθώς διαπιστώθηκε πως υπήρχαν έτοιμες παραγγελίες για διακινητές, οι οποίοι αγόραζαν πάνω από ένα κιλό χασίς για να το διακινήσουν στις περιοχές που δραστηριοποιούνταν. Μάλιστα η τιμή του ενός κιλού χασίς είχε συμφωνηθεί με τους διακινητές στα 1.600 ευρώ. χασίς
Υπολογίζεται από τους αστυνομικούς πως το κέρδος για την σπείρα θα ξεπερνούσε τις 800 χιλιάδες ευρώ. Επίσης διαπιστώθηκε από τις έρευνες, πως οι συλληφθέντες έφερναν τα πακέτα με το χασίς με φορτηγά, τυλιγμένα σε γράσο και φύλλα αλουμινίου, προκειμένου να μην ανιχνεύονται από τα ειδικά μηχανήματα, ενώ πολλά από τα δέματα έφτασαν με σκάφος, σε κάποια παραλία της Κορινθίας όπου και τα παρέλαβε η σπείρα.