Σοκ! Πασίγνωστο περιοδικό σταματά την εβδομαδιαία κυκλοφορία του

1 Μαΐου 2022 09:40

Σοκ! Πασίγνωστο περιοδικό σταματά την εβδομαδιαία κυκλοφορία του

Σοκ στο παγκόσμιο εκδοτικό στερέωμα! Μετά από 17 χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας το πρωτοκλασάτο περιοδικό αναστέλλει την εβδομαδιαία κυκλοφορία του.

Σοκ! Πασίγνωστο περιοδικό σταματά την εβδομαδιαία κυκλοφορία του.

Σύμφωνα με το Page Six, το περιοδικό ΟΚ! στην μητρική αγγλική έκδοση, σταματά την εβδομαδιαία του κυκλοφορία μετά από 17 χρόνια. Και άπειρα αποκλειστικά θέματα. Από τις σελίδες του έχουν περάσει οι μεγαλύτερες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού κόσμου. Αλλά και η βασιλική οικογένεια της χώρας.

Πρόκειται για τον πρώτο μεγάλο τίτλο που καταρρέει από τα Βρετανικά έντυπα, τα οποία έχουν δεχτεί ένα πολύ σοβαρό πλήγμα στις κυκλοφορίες τους. Ενώ υπάρχει η περίπτωση να ακολουθήσουν κι άλλα.

Το περιοδικό θα συνεχίσει να εκδίδεται με περιστασιακές ειδικές εκδόσεις. Ενώ ενεργός παραμένει ο ιστότοπος του, ο οποίος ανήκει σε διαφορετική εταιρία από την έντυπη έκδοση.

Ο Βρετανός επιχειρηματίας και άλλοτε πορνογράφος Ρίτσαρντ Ντέσμοντ κυκλοφόρησε το περιοδικό στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2005. Και η βρετανική του εκδοχή έγινε τόσο μεγάλη επιτυχία, που ακολούθησαν κι άλλες σε διάφορες χώρες.

Ο εκδοτικός οίκος Desmond’s Northern & Shell σχεδίαζε να αντιμετωπίσει το People Magazine ως την κορυφαία εβδομαδιαία έκδοση της χώρας. Για να το πετύχει αυτό ξόδεψε μια περιουσία αγοράζοντας εντυπωσιακές αποκλειστικές ιστορίες διασημοτήτων. Ενώ στήθηκαν και πανάκριβες φωτογραφικές παραγωγές. Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν αρκετές αποκλειστικές επιτυχίες το τελευταίο διάστημα, το ΟΚ! δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί το ομόσταυβλό του People Magazine και η κυκλοφορία του μειώθηκε ακόμη περισσότερο.