Σοκ: Συνελήφθη ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη για την κλοπή των θυρίδων στο Ψυχικό

24 Μαρτίου 2021 13:25

Σοκ στην ελληνική showbiz από τη λύση του μυστηρίου με το ριφιφί των θυρίδων στο Ψυχικό. Αλλά και τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος μόνο άγνωστος δεν είναι στον χώρο.

Ένα μυστήριο μηνών, το ριφιφί σε θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό, φαίνεται ότι βρήκε τη λύση του.

Έχει ήδη συλληφθεί ο 58χρονος θεατρικός παραγωγός Βασίλης Γκουρούσης , σύζυγος της διάσημης μανιιουρίστα των celebrities, Τέτας Καμπουρέλη.

Οι αρχές έφτασαν στη σύλληψή του μέσα από τα βίντεο των επισκέψεων στην τράπεζα στο Ψυχικό και από τον πιθανό χρόνο της κλοπής. Στο σημείο της διάρρηξης βρέθηκε και DNA του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου 2020, σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 58χονος ημεδαπός για τη διάπραξη (4) διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι, που διαπιστώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Στο πλαίσιο πολύμηνων ερευνών και ανάλυσης των συλλεχθέντων ερευνητικών δεδομένων, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας προχώρησαν στην συνδυαστική μελέτη του βιντεοληπτικού υλικού, της επισκεψιμότητας της τράπεζας, του είδους και του περιεχομένου των διερρηγμένων θυρίδων και του πιθανού χρόνου διάπραξης των κλοπών και προχώρησαν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη του 58χρονου.

Ειδικότερα, σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης διαδραμάτισε και η εξειδικευμένη αυτοψία και διερεύνηση του χώρου των θυρίδων από ειδικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε βιολογικό υλικό (D.N.A.) του 58χρονου σε σημείο διερρηγμένης θυρίδας που επέτρεψε την ταυτοποίηση του.