Σοκ: θύμα ξυλοδαρμού η «Super Κική»

Δημοσιεύθηκε: 14 Απριλίου 2021 22:05
Σοκ: θύμα ξυλοδαρμού η «Super Κική»

Μέσα από stories στο Instagram, η «Super Κική», κατά κόσμο Κική Λιτσάκη, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 30 άτομα.

Η κωμικός κατήγγειλε ότι η ίδια και η φίλη της, χτυπήθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές. Όπως υποστήριξε, ο λόγος του ξυλοδαρμού ήταν οπαδικός.

«Η αλήθεια είναι ότι το ‘χω παζαρέψει πάρα πολύ για να βγω να τα πω δημόσια για πάρα πολλούς λόγους.

Είτε γιατί είμαι στην τηλεόραση, είτε γιατί ο κόσμος είναι πάρα πολύ κακός είτε γιατί η μάνα μου και ο πατέρας μου θα το μάθουν από εδώ οπότε συγγνώμη μαμά και μπαμπά που το μαθαίνετε από εδώ.

Θέλω να σας πω ότι φάγαμε ξύλο από 30 αγόρια εγώ και η φίλη μου η Φαίη. Μπουνιές, κλωτσιές στο στομάχι, στο στόμα κτλ. Δε ξέρω αν μετράει να πούμε τους λόγους αλλά θα τους πούμε. Ο λόγος ήταν οπαδικός ξεκάθαρα».

Ενώ κλείνοντας είπε «Όλα αυτά τα stories τα κάνω για αυτό το λόγο. Δε γίνεται να βλέπεις στο δρόμο να βαράνε είτε άνθρωπο είτε ζώο είτε οτιδήποτε και να τραβάς βίντεο.

Είσαι ακριβώς το ίδιο με αυτόν που βαράει εκείνη τη στιγμή. Εγώ δε μπορώ να βγάλω με τίποτα από το μυαλό μου τις στιγμές, που έπιαναν τη Φαιούλα από τον λαιμό και την κλωτσάγανε μέσα στα μούτρα.

Σε ένα παιδί που δεν έχει παίξει ποτέ στη ζωή του ξύλο, που δεν έχει ασχοληθεί, που μπήκε στη μέση μόνο για μένα. Πραγματικά εύχομαι σε όλους να έχετε ή να βρείτε έναν φίλο σαν τη Φαίη. Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Είναι ο άνθρωπός μου και είμαι πολύ περήφανη που την έχω…», πρόσθεσε η «Super Κική».

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.