Σοκάρει ο Τάκης Σαγιώρ: «Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά»

18 Μαΐου 2022 15:42

Σοκάρει ο Τάκης Σαγιώρ: «Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά»

Ο γνωστός χορογράφος, Τάκης Σαγιώρ σε ανάρτησή του ανέφερε όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του φίλου του, Δάκη, τα οποία δεν είναι καθόλου καλά.

Τον τελευταίο καιρό, η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη, ενώ πλέον ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του με αυξημένη την φροντίδα των αγαπημένων του προσώπων.

Ο Δάκης είναι γνωστό ότι παλεύει με την ασθένεια του καρκίνου τα τελευταία χρόνια, με τον τραγουδιστή να δίνει πάντοτε κουράγιο στους καρκινοπαθείς.

Ο Τάκης Σαγιώρ, ο οποίος και είναι πολύ στενός του φίλος, με ανάρτησή του, είπε ότι δυστυχώς τα νέα για την υγεία του Δάκη δεν είναι καθόλου καλά, ενώ αποκάλυψε ο ίδιος ζυγίζει πλέον 42 κιλά!

« Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά!!!!!! Ο μεγάλος μας τραγουδιστής, με την βελούδινη φωνή ΔΑΚΗΣ….. δεν είναι καλά! βρίσκεται στο σπίτι του και τον φροντίζουν ο αγαπημένος του εξάδελφος και ο πολύ στενός του φίλος και συνάδελφος του, μαζί με την συζηγο του ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ!!!! ακόμα κοντά του βρίσκονται ο πιανίστας του ” πολλά χρόνια συνεργάτης του” και ένας Αιγύπτιος που φροντίζει το σπίτι!!!! Το τηλέφωνο του ” έχει αλλάξει νούμερο” το έχουν 2-3 στενοί του φίλοι!!!! κανείς άλλος δεν πλησιάζει το σπίτι! ήταν επιθυμία του Δάκη, δεν θέλει να τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση και να τον…. λυπούνται!!!!!

Γνωρίζω από καιρό την κατάσταση της υγείας του αλλά σεβόμουν την επιθυμία του να μην αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα!!!! Τώρα όμως φτάσαμε στο τέλος και καμιά σημασία δεν έχει πια τι θα ειπωθεί γύρω από την ασθένεια του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη!!!!! Ο Δακης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά και δυστυχώς έχει πολύ περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον!!!!! Σε όλη του τη ζωή πορευτηκε με ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ, ποτέ δεν έλεγε κακιά κουβέντα για συναδέλφους, παρά την μεγάλη του καριέρα και την τεράστια αγάπη του κοινού ΔΕΝ καβάλησε ποτέ το καλάμι!!!!! Έζησε μια ευτυχισμένη ζωη!!!!!!!!!».