Σοκαριστικό: 23 συγγενείς του Σίντνεϊ Πουατιέ αγνοούνται μετά τον κυκλώνα Ντόριαν

Δημοσιεύθηκε: 10/09/2019 12:19
Σοκαριστικό: 23 συγγενείς του Σίντνεϊ Πουατιέ αγνοούνται μετά τον κυκλώνα Ντόριαν

Τις «πληγές» που άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ντόριαν προσπαθούν να γιατρέψουν στις Μπαχάμες. Tουλάχιστον 45 ζωές αφαίρεσε ο σαρωτικός κυκλώνας Ντόριαν, ενώ πολλοί κάτοικοι παραμένουν αγνοούμενοι, σύμφωνα με επικαιροποιημένο απολογισμό. Ανάμεσα σε αυτούς που έζησαν το πλήγμα του κυκλώνα είναι και ο Σίντνεϊ Πουατιέ με την οικογένειά του. Όπως ανέφερε ο ανιψιός του 92χρονου ηθοποιού που κατοικεί μόνιμα στο Μαϊάμι, ο Τζέφρι Πουατιέ, υπάρχουν περίπου 23 άτομα από την πολύ μεγάλη οικογένεια τα οποία δεν έχουν δώσει σημεία ζωής.
«Δεν μπορούμε να βρούμε κανέναν, ούτε έχουμε νέα από κανέναν. Ακόμα περιμένουμε να δώσουν σημεία ζωής. Ανησυχούμε πάρα πολύ. Προσπαθούμε να τους βρούμε με κάθε διαθέσιμο μέσο, αλλά δεν έχουμε ανταπόκριση. Έχουμε ανησυχήσει βαθύτατα».
Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με όσα είπε ο Τζέφρι Πουατιέ, ο αριθμός των μελών της οικογένειας φτάνει τα 500 άτομα. Από την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις Μπαχάμες, φαίνεται δύσκολο να υπάρξει κάποια λύση στην αναζήτησή τους σύντομα.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT