Θέλετε να σας πω με ποιον διάσημο είχε σχέση η Μαρία Σολωμού; (φωτογραφία)

6 Μαΐου 2019 11:33

‘Έχω αποφασίσει ότι στα 80 μου, που κάποιοι θα έχουν φύγει από τη ζωή και κάποιοι άλλοι θα έχουν πάθει άνοια… Άμα πω πραγματικά με ποιους έχω πάει, θα μείνουν όλοι! Όλοι έχουμε πράγματα στην ντουλάπα που δεν έχουν μαθευτεί και ευτυχώς Παναγιά μου!»

Tάδε έφη η Μαρία Σολωμού στον Θέμη Γεωργαντά και οι ατάκες της σχολιάστηκαν στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Σε αυτήν, λοιπόν, ακούσαμε τα ακόλουθα – τα οποία βεβαίως γνωρίζουμε, εξ ου και δεν μας έκαναν εντύπωση. Σε εσάς, όμως, μάλλον θα κάνουν γιατί χρονολογούνται πριν από είκοσι χρόνια. Και παραπάνω, μη σας πω. Οπότε, πού να τα ξέρετε. Δεν είναι και η δουλειά σας, άλλωστε…

«Κάποιοι το ξέρουν, κάποιοι δεν το ξέρουν ότι είχε σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη», ειπώθηκε στην εκπομπή του «θείου Πέτρου». Αυτά τα ολίγα άμα θέλετε να σας πούμε με ποιον γνωστό είχε πάει στο παρελθόν το (πολυ)αγαπημένο Μαράκι.

TIP

Κάτι μας λέει ότι το ξέρει (και) ο Πάνος Μουζουράκης (της).

 

Τι έχουν πει οι δυο τους για την «προϊστορική» σχέση τους

Αλέξης Γεωργούλης

«Με τη Μαρία συναντηθήκαμε πρώτη φορά στο κυλικείο της σχολής. Εννοείται ότι μου άρεσε και έψαχνα έναν τρόπο για να της πιάσω κουβέντα».

Μαρία Σολωμού

«Επειδή έχω επιλεκτική μνήμη, αυτή η σχέση είναι σαν να έγινε σε μια προηγούμενη ζωή. Τον θυμάμαι όταν δούλευε στο μπαρ Σκηνή, όπου πηγαίναμε όλοι μαζί, αλλά επειδή ήταν ένας στο πρωινό τμήμα και ο άλλος στο απογευματινό, πρέπει να είχαμε συναντηθεί κάποια στιγμή στο «μπες βγες». (…) Είναι τόσα πολλά τα χρόνια που έχουμε χωρίσει, που πραγματικά αυτή η σχέση έχει παραγραφεί».

Αποτέλεσμα εικόνας για μαρια σολωμου αλεξης γεωργουλης