Σωτήρης Χατζάκης: «Άμα αγαπάς τον άνθρωπό σου, γιατί να μην παντρευτείς;»

25 Νοεμβρίου 2019 11:36

Χατζάκης

Ο Σωτήρης Χατζάκης που υποδύεται τον «Ζαχάρωφ» από το «Κόκκινο Ποτάμι» μίλησε για τη δημοφιλή σειρά αλλά και για άγνωστες πτυχές της ζωής του στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».
Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας αποκάλυψε ότι στα 15 του χρόνια γνώρισε τον τρίτο του αδελφό, του οποίου την ύπαρξη δεν γνώριζε κανένα μέλος της οικογένειάς του. «Ο πατέρας μου ήταν ράφτης. Η μητέρα μου εργαζόταν σε εργοστάσιο και ήταν η αρχηγός του σπιτιού. Στα 15 μου εμφανίστηκε ο τρίτος μου αδελφός, από τη μεριά του πατέρα μου. Μέχρι τότε δεν τον γνώριζε κανείς. Καθόμουν σε ένα παγκάκι και εμφανίστηκε ο τρίτος αδελφός που δεν ήξερα ότι είχα, οι γονείς μου τον δέχτηκαν. Ήταν πολύ ωραίο όταν το έμαθα, δεν ένιωσα απειλή, αλλά ότι με συμπληρώνει», είπε ο Σωτήρης Χατζάκης.
Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, είπε ότι θα άλλαζε τη θεατρική του πορεία για ένα παιδί. «Τώρα που κλείνω 40 χρόνια στο θέατρο με 500 παραστάσεις που έχω κάνει συνολικά, θα τις άλλαζα για ένα παιδί. Γιατί αυτή είναι η πραγματική ζωή, κανείς δεν ξεκινάει από την Τέχνη για να ανακαλύψει τον πόνο ή τη χαρά. Ξεκινάει από τον πόνο και τη χαρά για να ανακαλύψει την Τέχνη, άρα η ζωή είναι που έχει σημασία, όχι η Τέχνη», δήλωσε ο Σωτήρης Χατζάκης.
Αναφερόμενος στην Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, με την οποία διατηρεί σχέση: «Η Αλεξάνδρα είναι πολύ καλή ηθοποιός κι έτσι της αξίζει να της συμπεριφέρεσαι. Το τελευταίο πράγμα που αφορά τον κόσμο είναι η προσωπική ζωή του καθενός. Όλα έχουν ένα όριο, και το θέατρο και το lifestyle. Είμαι ευτυχισμένος όταν έχω όραμα ζωής. Και όραμα ζωής για μένα είναι η ποίηση. Όχι η ποίηση που γράφεται, η ποίηση που εκπέμπεται. Άμα αγαπάς τον άνθρωπό σου, γιατί να μην παντρευτείς; Φυσικά και είμαι ανοικτός στο γάμο», ανέφερε ο Σωτήρης Χατζάκης.