Σωτήρης Καλυβάτσης: «Όταν σταμάτησε η συνεργασία με τον Κανάκη γύρισα σελίδα στη ζωή μου»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Φεβρουαρίου 2023 11:22

Για την υποκριτική, την αγάπη του για τη θάλασσα και τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη, μίλησε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός, Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Για την περίοδο που αποφάσισε να αλλάξει δραστικά τη ζωή του και να μετακομίσει στην Αθήνα είπε: «Από τη στιγμή που επήλθε η παύση της επικοινωνίας και της συνεργασίας με τον Αντώνη γύρισα μια σελίδα στη ζωή μου. Μ’ αρέσει να γυρνάω σελίδες, δεν είναι φυγή. Έφτασα σε ένα αδιέξοδο, τελείωσε εκείνο το πράγμα, το συνειδητοποίησα, οπότε κάτι έπρεπε να μου συμβεί».

Και πρόσθεσε: «Το να ξαναβάλω μπροστά πράγματα στη Θεσσαλονίκη από μόνος μου, είναι μικρό το ‘μαγαζί’, να πάρω ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί, ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό. Μου άρεσε αυτό που έκανα. Ήταν πολλά τα καλά πράγματα που κάναμε μαζί για να διαλυθώ ολοκληρωτικά για παραπάνω από μία κακιά στιγμή».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ρωτήθηκε και για τη σχέση του με την Υρώ Λούπη και τι θεωρεί πως την ενοχλεί στον ίδιο. «Θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια. Ε, δεν ξέρω. Πολλά, μπορεί… Το βάλατε και στο βίντεο, ότι δεν εκφράζω εύκολα τα συναισθήματά μου.

Λέω τα πάντα, αλλά αν αγαπώ, στο δείχνω. Δεν θα πω ‘αγάπη μου, σε αγαπώ κι αγάπησέ με’. Τα κανιβαλίζω αυτά», είπε ο Καλυβάτσης.

Κληθείς να σχολιάσει τον λόγο που το κάνει αυτό, ο ηθοποιός μαζεύτηκε στην άκρη της πολυθρόνας και απάντησε: «Ε, δεν ξέρω γιατί και γιατί. Έτσι είναι η φύτρα μου. Έτσι βγήκε το εργαλείο».

Σε άλλο σημείο, μίλησε για το σκάφος που διαθέτει, το οποίο νοικιάζει σε φίλους και γνωστούς για να κάνουν τις διακοπές τους, με απαραίτητη προϋπόθεση καπετάνιος να είναι ο ίδιος και εξήγησε τους λόγους. «Επειδή ήταν για πολλά χρόνια το σπίτι μου, δεν μου είναι πολύ εύκολο (σ.σ. να το δώσει), είναι ιδιαίτερο, είναι του ’80, είναι ξύλινο εσωτερικά, δεν είναι ένα σκάφος της σειράς».