Σωτήρης Κοντιζάς: Mε την οικογένειά του στα Κουφονήσια

Συντάκτης: Newsroom

26 Αυγούστου 2022 14:52

Σωτήρης Κοντιζάς: Mε την οικογένειά του στα Κουφονήσια

Τα πιο… εναλλακτικά νησιά για τις διακοπές του επέλεξε φέτος ο Σωτήρης Κοντιζάς μαζί με τη σύζυγό του Δέσποινα και τα τρία τους παιδιά.

Η Αριάννα, 7 ετών, ο 4χρονος Κένζτι και η μόλις 1,5 έτους Ιζούμι είναι η απόλυτη προτεραιότητα του ζευγαριού που θέλει να τα βλέπει να χαμογελούν και να περνούν καλά.

Ο γνωστός σεφ, αφού απόλαυσε χαλαρές διακοπές στην όμορφη Σχοινούσα, είπε να βρεθεί στα επίσης πολύ όμορφα Κουφονήσια προκειμένου να αλλάξει λίγο παραστάσεις και να χαρεί τις τελευταίες μέρες του φετινού καλοκαιριού, πριν επιστρέψει στις κουζίνες του.

Μαζί με τη γυναίκα του και τα τρία τους παιδιά, εθεάθησαν σε κεντρικό σημείο στα Κουφονήσια να περπατούν και να χαίρονται κάθε στιγμή των διακοπών τους, όπως συνέβη και στη Σχινούσα.

MasterChef 2022: ο Σωτήρης Κοντιζάς τους αιφνιδίασε όλους με την νέα αλλαγή που ανακοίνωσε

Το MasteChef είναι ένας διαγωνισμός που εξελίσσεται κάθε χρόνο με νέες τακτικές και κανόνες. Αυτό κρατάει το ενδιαφέρον του κοινού και παράλληλα ιντριγκάρει τους διαγωνιζόμενους.

MasterChef 2022: ο Σωτήρης Κοντιζάς τους αιφνιδίασε όλους με την νέα αλλαγή που ανακοίνωσε.

Αυτή τη φορά οι πρώτες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι ξεκίνησαν από το bootcamp. Ενώ όλοι περίμεναν να μαγειρέψουν και αυτούς που κατάφεραν να πάρουν τα τρία golden pins να βρίσκονται στον εξώστη, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μια ανακοίνωση. Και πέταξε βόμβα στο πλατό.

Ο κριτής έστειλε όσους πέρασαν από τις audition με τρία «ναι», στον εξώστη και ανακοίνωσε ότι θα μαγειρέψουν οι υπόλοιποι.

Η απόφαση αυτή τους αιφνιδίασε όλους: «Αυτό που οι παίκτες ανέβηκαν με τα τρία ναι στον εξώστη ήταν μαχαιριά δυνατή». Είπε ένας διαγωνιζόμενος στην κάμερα.