Σωτήρης Κοντιζάς: όταν ο κριτής του Masterchef έπαιζε σε διαφήμιση και έκανε τον Ιάπωνα τουρίστα! (βίντεο)

23 Ιουνίου 2021 08:10

Σωτήρης Κοντιζάς: όταν ο κριτής του Masterchef έπαιζε σε διαφήμιση και έκανε τον Ιάπωνα τουρίστα! (βίντεο).

Ξέρατε ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς πιτσιρικάς είχε συμμετάσχει σε διαφήμιση; Για την ακρίβεια σε ποστ του δήμου Πάτρας. Και ποιον έκανε; Μα φυσικά τον Ιάπωνα τουρίστα!

Την αποκάλυψη έκανε πριν από λίγο καιρό ο σκηνοθέτης Σπύρος Ματθαιόπουλος μέσα από το προφίλ του στο Facebook.

Ο Ματθαιόπουλος θυμήθηκε ένα σποτ που είχε ετοιμάσει για λογαριασμό του Δήμου Πατρέων. Σχετικά με μια καμπάνια για το κυκλοφοριακό ζήτημα της πόλης.

Στο συγκεκριμένο βίντεο εμφανίζεται και ένας πιτσιρικάς που πλέον τον γνωρίζουν όλοι. Ο λόγος φυσικά για τον κριτή στο MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά.

Ο κριτής του Masterchef στο διαφημιστικό σποτ έκανε τον Ιάπωνα ταξιδιώτη που έχανε το πλοίο της γραμμής λόγω της κίνησης.

Δείτε τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Ματθαιόπουλος:

«ΟΤΑΝ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΝΤΙΖΑΣ “ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ” ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Να έχεις σκηνοθετήσει τον Κοντιζά και να μην το ξέρεις… Και τον έβλεπα φέτος στο παιχνίδι και έλεγα, βρε κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει …και θυμήθηκα: Καμπάνια Δ. Πατρέων από το 2007 (ή το 8;). Εν τω μεταξύ, ανάθεμα κι αν ήξερα τι έλεγαν στα γιαπωνέζικα, γιατί στην αρχή έλεγαν και δικά τους εκτός κειμένου και στη φούρια δεν είχα κρατήσει σημειώσεις, και τους υπότιτλους, τους είχα βάλει με μαντεψιές.

Για την ιστορία, ψάχνοντας γιαπωνέζους για το κάστινγκ, ένας φίλος παραγωγός, μου είχε συστήσει τη Γιουκίκο Κροντηρά ηθοποιό-κάρακτερ εκείνη την εποχή, η οποία, τότε, τελείως συμπτωματικά, ήταν στην Πάτρα και όταν της είπα ότι θέλουμε και έναν άντρα, μας έφερε από Αθήνα τον Σωτήρη. Μου είχε κάνει εντύπωση το όνομα: Γιαπωνέζος και Σωτήρης;

Αλλά μας έσωσε όντως. Ψηλό παιδί, βλοσυρός και ψαρωτικός. Ερμηνευτικά δε, εξαιρετικά ακριβής και συνεπής, μπήκε στο χαρακτήρα κατευθείαν. Σε τρία ταίηκ είχαμε τελειώσει. Αυτό που λέμε, το ‘χει. Και οι δύο γιαπωνέζοι μας δηλαδή. -Για τους άλλους ερμηνευτές δεν θα πω κάτι, γιατί εδώ στην Πάτρα τους γνωρίζετε πολύ καλά…».