Σωτήρης Ταχτσόγλου: μίλησε για την περιπέτειά του που παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή «Ξαφνικά οι δυνάμεις μου με εγκατέλειψαν, όπως ήμουν κρεμασμένος…»

26 Μαρτίου 2021 20:15

Σωτήρης Ταχτσόγλου: μίλησε για την περιπέτειά του που παρά λίγο να του στοιχίσει την ζωή «Ξαφνικά οι δυνάμεις μου με εγκατέλειψαν, όπως ήμουν κρεμασμένος...»

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σωτήρης Ταχτσόγλου, βρέθηκε καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ.  Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου μίλησε για την περιπέτειά του που παρά λίγο να του στοιχίσει την ζωή.

«Ήμασταν σε μια περίεργη περίοδο με την σύντροφό μου να έχει γεννήσει πρόωρα το παιδί μας μόλις 800 γραμμάρια. Χρειάστηκαν και δύο χειρουργεία κι ήταν και το lockdown. Ξεχάσαμε το κλειδί της πόρτας από μέσα κι η σύντροφός μου είπε να πάρουμε κλειδαρά.

Δεν πρόλαβε να το πει και της είπα άσε θα πηδήξω από τον τρίτο όροφο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Πήγα στους γείτονες που γνωριζόμαστε και τους είπα θα πηδήξω. Βγαίνω, κρεμιέμαι κι ούτε καν με είδαν. Ξαφνικά οι δυνάμεις μου με εγκατέλειψαν, όπως ήμουν κρεμασμένος.

Ήμουν θυμωμένος την ώρα που έπεφτα. Έπεσα με την μέση στον καπό ενός αυτοκινήτου. Στην αρχή δεν ένιωσα πόνο αλλά μετά έπεσα από το αμάξι γιατί η μέση μου δεν με στήριζε. Ήρθε μια νοσηλεύτρια και με βοήθησε. Έμεινα δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο κι ένας μήνας ανάρρωση. Έσπασα δύο σπονδύλους κι είχα κάποια κατάγματα.»