Σωτήρης Τσαφούλιας: «Στις οθόνες μας πρέπει να υπάρχουν όλα, σειρές και ριάλιτι στις σωστές αναλογίες»

15 Μαΐου 2022 09:50

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Στις οθόνες μας πρέπει να υπάρχουν όλα, σειρές και ριάλιτι στις σωστές αναλογίες»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται μέσα από το σκηνικό των γυρισμάτων του Έτερος Εγώ, συγκινημένος για το γεγονός πως σε λίγο διάστημα η σειρά ολοκληρώνεται

Η σειρά φτάνει στο τέλος της, και όπως ανέφερε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, υπάρχει έντονη συγκίνηση. «Για εμάς ήταν συγκινητικό από τη στιγμή που χτύπησε η κλακέτα. Είναι η αρχή του τέλους, έτσι λέγεται και το πρώτο επεισόδιο».

Οι απόψεις του σκηνοθέτη σχετικά με την απόδοση δικαιοσύνης είναι γνωστές. Αλλά και η τοποθέτησή του για όσα συμβαίνουν στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου έχουν κατά καιρούς σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας στην κουβέντα που έκανε με τη Ναταλία Αργυράκη σχολίασε τις δηλώσεις του που γίνονται viral.

«Πιστεύω στη δικαίωση, η Δικαιοσύνη έχει πολλά προβλήματα. Ο λόγος που τα αναδεικνύουμε και μέσα από τις σειρές και τις συνεντεύξεις είναι γιατί πρέπει να τα λύσει. Πιστεύω στη νέμεση, όχι με τη μορφή της εκδίκησης, αλλά αυτήν της Θείας Δίκης».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να παίρνει τόσα εύσημα κανείς για το αυτονόητο. Το έχει πει πολύ εύστοχα ο φίλος μου, Πάνος Βλάχος σε μια συνέντευξη. «Ότι ο Τσαφούλιας γίνεται viral κάθε φορά που λέει κάτι με βάση αυτά που λέει, είναι πρόβλημα». Και έχει δίκιο».
«Δεν είμαι της άποψης να εξαφανιστεί τίποτα. Από οποιοδήποτε είδος, είτε σειράς είτε ριάλιτι. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν όλα στις σωστές αναλογίες και το σωστό μέτρο». Συμπλήρωσε ο Σωτήρης Τσαφούλιας στο Καλύτερα δε γίνεται.

Σωτήρης Τσαφούλιας: αυτός είνα ο λόγος που το Έτερος Εγώ δεν θα προβληθεί στο Netflix

Ο γνωστός σκηνοθέτης πρόσφατα είχε πάρει θέση υπέρ του Μάρκου Σεφερλή για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε

«Με μεγάλη μου χαρά θα σκηνοθετούσα τον Μάρκο Σεφερλή, είναι πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Με γεια του με χαρά του, για το σκηνοθέτη που έκανε τη δήλωση, ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει αισθησιακή ταινία αντί για το Μάρκο Σεφερλή, δε λέει κάτι ούτε για την αξία του Σεφερλή, ούτε για αυτού που έκανε την δήλωση»