Σωτήρης Τσαφούλιας: Ξεκαθαρίζει εάν θα σκηνοθετούσε τον Μάρκο Σεφερλή

6 Μαΐου 2022 12:00

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας παραχώρησε συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή και αναφέρθηκε στα βραβεία που έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια, στην αναγνώριση του κόσμου αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή.

Σωτήρης Τσαφούλιας: Ξεκαθαρίζει εάν θα σκηνοθετούσε τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας σε μία εκ βαθέων συνέντευξη υποστήριξε δημόσια τον Μάρκο Σεφερλή στις δηλώσεις του Γιάννη Κακλέα για το γεγονός ότι θα σκηνοθετούσε με ευχαρίστηση μία αισθησιακή ταινία παρά τον γνωστό ηθοποιό

«Με τις κόρες μου δε μιλάμε πολύ για τη δουλειά μου, ζητάω όμως την άποψή τους γιατί αυτό που κάνω δε θέλω να τις φέρει σε δύσκολη θέση. Έχω πολύ καλή σχέση με τη μητέρα των παιδιών μου, δε θα μπορούσε να ήταν αλλιώς, τα κορίτσια μου είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου.

Είναι ζητούμενο πάντα η νέα μου σχέση να έχει καλή σχέση με τις κόρες μου. Η Άννα Μενενάκου με επέλεξε να με κάνει κομμάτι στη ζωή της, είναι σεξιστικό να λένε “η σύντροφος του Τσαφούλια” και άδικο. Δεν είναι η Άννα αξεσουάρ μου, εγώ είμαι δικό της.

Τα βραβεία είναι ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, οι επιτυχίες και τα βραβεία “φυλακίζουν” τον άνθρωπο. Για εμένα τα βραβεία δε σημαίνουν τίποτα. Το μεγαλύτερο βραβείο για εμένα είναι ότι με σταματάει ο κόσμος στο δρόμο. Έχω υπάρξει σκληρός και απαιτητικός ως σκηνοθέτης, αλλά όχι κακοποιητικός.

Δεν έχει καμία σχέση η εισαγωγή της Μαίρης Χρονοπούλου στο νοσοκομείο με τα γυρίσματά μας. Η Μαίρη μπήκε στο νοσοκομείο 9 ημέρες αφού τελείωσαν τα γυρίσματα που κάναμε. Ήταν τιμή και δέος να σκηνοθετήσω τη Μαίρη Χρονοπούλου, αλλά και όλους τους ηθοποιούς της σειράς.

Με μεγάλη μου χαρά θα σκηνοθετούσα τον Μάρκο Σεφερλή, είναι πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Με γεια του με χαρά του, για το σκηνοθέτη που έκανε τη δήλωση, ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει αισθησιακή ταινία αντί για το Μάρκο Σεφερλή, δε λέει κάτι ούτε για την αξία του Σεφερλή, ούτε για αυτού που έκανε την δήλωση».