Σούλα Λιάκου: «Είχα υψηλό πυρετό, ξαφνικά καταρρέω, ξύπνησα σε κρεβάτι εντατικής»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

12 Σεπτεμβρίου 2022 09:44

Η Σούλα Λιάκου πέρασε πρόσφατα μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

Η γνωστή επιχειρηματίας της Μυκόνου με τους διάσημους πελάτες, Σούλα Λιάκου, εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha την άσχημη εμπειρία που βίωσε με την υγεία της.

«Είχα έναν υψηλό πυρετό, τίποτα άλλο, και ξαφνικά καταρρέω. Με βρίσκει ο άντρας μου στο δωμάτιο, προσπαθούμε να έρθουμε Αθήνα -αυτό είναι το τραγικό στα νησιά, πόσο δύσκολη είναι η αεροδιακομιδή στην Αθήνα.

Πήρε η αερομεταφορά μου επτά ώρες. Ξύπνησα σε ένα κρεβάτι εντατικής.

Το χαρακτήρισαν εγκεφαλίτιδα γιατί δεν μπόρεσαν να βρουν ποτέ τον ιό. Πιθανόν να τον σκέπασαν κάποια αντιβιοτικά που έπαιρνα εγώ από μόνη μου», δήλωσε η Λιάκου.

Και πρόσθεσε: «Κατάλαβα πόσο πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή, πόσο πολύτιμη είναι η ζωή. Ο άντρας μου είπε ‘μην το ξανακάνεις αυτό γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα’.

Ο γιος μου πέρασε μεγάλο λούκι, άσπρισαν τα μαλλιά του».

Υπενθυμίζεται πως η επιχειρηματίας και ιδιοκτήτρια του γνωστού ξενοδοχείου «Cavo Tagοο», μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα στις αρχές Αυγούστου.

Είχε προηγηθεί λιποθυμικό επεισόδιο, το οποίο, σύμφωνα με τους γιατρούς, προήλθε από εγκεφαλίτιδα.

Η Λιάκου μίλησε τότε μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, στο περιοδικό «Secret» των Παραπολιτικών σχετικά με τα όσα συνέβησαν εκείνες τις τόσο δύσκολες ημέρες.

«Θυμάμαι μόνο ότι είχα έναν υψηλό πυρετό, 39.8, στον οποίο δεν έδωσα σημασία και κοιμήθηκα έτσι.

Όταν ξύπνησα, δεν επικοινωνούσα με το περιβάλλον. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι βρέθηκα στο ‘Metropolitan’.

Με είχαν μεταφέρει με ελικόπτερο και εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα.

Οι γιατροί μού είπαν ότι κάποιος ιός ανέβηκε στο κεφάλι από τον πυρετό. Και μου έκαναν αντι-ιική θεραπεία και antivirus», σημείωσε.

Και η επιχειρηματίας κατέληξε ευχαριστώντας τους γιατρούς όπως και εκείνους που ενδιαφέρθηκαν για την ίδια και της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης.

«Πραγματικά δεν περίμενα να έχω κύμα συμπαράστασης απ’ όλο τον κόσμο», είχε πει.