Σούπερ διπλή μεταγραφή: Από τις Άγριες Μέλισσες στην… ΕΡΤ!

Δημοσιεύθηκε: 14/10/2020 09:20
Σούπερ διπλή μεταγραφή: Από τις Άγριες Μέλισσες στην… ΕΡΤ!

Έβαλαν τη δική τους σφραγίδα στις Άγριες Μέλισσες, αν και το σενάριο τους ήθελε να αποχωρούν από τη σειρά, χάνοντας τη ζωή τους. Η ερμηνεία τους, όμως, σημάδεψε τη σειρά κι εκείνοι τώρα δρέπουν τις δάφνες της επιτυχίας της σειράς.

Πώς; Με την επιστροφή τους στην τηλεόραση. Ο Σέργιος Σεβαστός (Ανδρέας Κωνσταντίνου) η δολοφονία του οποίου ήταν και η αρχή της πλοκής των Μελισσών και η Θεοδοσία (Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη) παίρνουν μεταγραφή και πάνε στην.. Αγία Παρασκευή.

Οι δύο αξιόλογοι θεατρικοί και κινηματογραφικοί ηθοποιοί θα συνεργαστούν για χάρη μιας νέας αστυνομικής σειράς 12 επεισοδίων, την οποία θέλει να εντάξει στο πρόγραμμά της η ΕΡΤ και θα έχει τον τίτλο «Σιωπηλός δρόμος».

Η παραγωγή θα έχει κόνσεπτ εμπνευσμένο από παραγωγές του Netflix και θα την υπογράφουν οι δημιουργοί των Άγριων Μελισσών.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούν οι δύο ηθοποιοί, αφού το 2015 είχαν παίξει και στην κινηματογραφική ταινία του Μανούσου Μανουσάκη «Ουζερί Τσιτσάνης» και είχαν αναπτύξει μια ωραία φιλία μεταξύ τους.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.