Σούπερ έκπληξη: Από τις Άγριες Μέλισσες στην πίστα του Αυτή η νύχτα μένει

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουλίου 2022 08:00

Σούπερ έκπληξη: Από τις Άγριες Μέλισσες στην πίστα του Αυτή η νύχτα μένει

Την γνωρίσαμε μέσα από τις Άγριες Μέλισσες. Όμως, μετακομίζει από το Διαφάνι στο Αυτή η νύχτα μένει. Στη σειρά που ο Alpha ποντάρει πολλά πάνω της και αυτό φαίνεται από το τρέιλερ που βγαίνει συνεχώς στον σταθμό.

Στις Άγριες Μέλισσες ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Νικηφόρο. Στο Αυτή η νύχτα μένει ανεβαίνει στην πίστα. Αλλά και πάλι ο έρωτας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της. Όπως και σε όλη τη σειρά οι έρωτες θα είναι η κινητήρια δύναμη των εξελίξεων. Οι οποίες αναμένεται να είναι συγκλονιστικές.
Θα παρακολουθούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων, αλλά και διαφορετικών κόσμων. Της νύχτας και του περιθωρίου από τη μία, της ημέρας και της έννομης τάξης από την άλλη. Οι δύο κόσμοι θα έρθουν κοντά για να συγκρουστούν. Ακόμη και μέχρι θανάτου.

Η ηθοποιός Μελίνα Λεφαντζή άφησε το Διαφάνι και τον θεσσαλικό κάμπο και μετακόμισε στον Alpha και τη νέα σειρά του. Το ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Στις Άγριες Μέλισσες η Μελίνα υποδυόταν τη Ρένα Μόρτζου. Η οποία έζησε ένα θυελλώδη έρωτα με τον Νικηφόρο Σεβαστό.
Οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν και έφτασαν ένα βήμα (ίσως και κάτι λιγότερο) πριν από τον γάμο. Όμως, κατάλαβε ότι εκείνος ήταν ερωτευμένος για πάντα με την Ασημίνα Σταμίρη. Κι έτσι έφυγε από τη ζωή του (επεισοδιακά είναι η αλήθεια, άσχετα αν μετά φάνηκε ότι τα είχαν βρει).

Η Λεφαντζή θα ανεβεί στην πίστα, χωρίς όμως να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τον ρόλο που θα υποδυθεί. Θα εμπλακεί κι εκείνη πάντως στον… πόλεμο της μέρας με τη νύχτα.
Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται και από τις δύο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί μέσα απ’ τις στάχτες. Και οι άνθρωποι θα ανακαλύψουν ποιος είναι στ’ αλήθεια ο κόσμος γύρω τους όπως και ο εαυτός τους. Γιατί κάτω από τη σκληρότητα και την υποκρισία, η μοίρα όλων μας είναι κοινή, όπως αναφέρει και το κανάλι για τη σειρά που έρχεται και δείχνει ότι έχει πολύ μεγάλη δυναμική.