Σούπερ μεταγραφές: Από τις Άγριες Μέλισσες στο Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουλίου 2022 08:10

Σούπερ μεταγραφές: Από τις Άγριες Μέλισσες στο Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια

Οι Άγριες Μέλισσες ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους έπειτα από μία θριαμβευτική τριετία. Και οι περισσότεροι πρωταγωνιστές έχουν κλείσει τις επόμενες τηλεοπτικές δουλειές τους.

Οι Άγριες Μέλισσες, άλλωστε, με την επιτυχία που έκαναν αποτέλεσαν το καλύτερο διαβατήριο για όλους. Όχι μόνο για τους Σεβαστούς και τις Σταμίραινες, αν και οι Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει τη νέα τηλεοπτική στέγη τους. Αλλά και για άλλους ηθοποιούς που δεν είχαν πρώτο ρόλο στη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1.

Αρκετοί από τους ηθοποιούς μετακόμισαν ήδη προς… Μάγισσα και Μαύρο Ρόδο, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που προτίμησαν να παίξουν ξανά σε ιστορική σειρά. Ο λόγος για το Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια, αφού συμφώνησαν σε όλα με την παραγωγή και τον Μανούσο Μανουσάκη.

Την αρχή έκανε ο Δημήτρης Μαζιώτης

Ο οποίος στο Διαφάνι υποδύθηκε τον δικηγόρο της Ελένης Σταμίρη που στάθηκε δίπλα της σε όλες τις δύσκολες στιγμές της. Στο Κόκκινο Ποτάμι, ο ηθοποιός θα υποδυθεί πάλι τον ρόλο του καλού. Συγκεκριμένα, θα υποδυθεί έναν συμπονετικό Αρμένιο, που θα αγκαλιάσει τους πρωταγωνιστές, βοηθώντας τους σε κάθε δυσκολία.

Στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη έκλεισε και η Άννα Μάγκου, ή αλλιώς η Τούλα από τις Μέλισσες. Η οποία αφήνει την Πανδώρα, για να μπει στον ρόλο της πονεμένης Ανθής. Μίας βασανισμένης προσφυγοπούλας που εργάζεται ως τραγουδίστρια σε ένα κακόφημο μαγαζί της εποχής για να βγάλει το ψωμί της.

Στη σειρά θα δούμε επίσης τους: Παύλο Κουρτίδη, ο οποίος υποδύθηκε τον σκληρό Λια. Καθώς και τον Φώτη Πετρίδη, ο οποίος υποδύθηκε στις Άγριες Μέλισσες τον πατέρα του Αλέξη Γραμματικού. Που επέστρεψε από την εξορία λόγω των πολιτικών πεποιθήσεών του, αλλά δεν πρόλαβε να χαρεί όσο ήθελε τον γιο του.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν και οι διπλοθεσίτες του Διαφανίου. Ο Λεωνίδας Κακούρης θα πρωταγωνιστήσει στο Μαύρο Ρόδο του Mega, αλλά θα τον δούμε και στο Νησί 2, της Βικτόρια Χίσλοπ, με τίτλο Μια Νύχτα του Αυγούστου. Ο Αναστάσιος Ροϊλός εκτός από τη Μάγισσα θα τον δούμε και στο Φλόγα και Άνεμος της ΕΡΤ να υποδύεται τον Δημήτρη Χορν. Στο Φλόγα και Άνεμος θα δούμε και τον Αργύρη Πανταζάρα, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει και στον Παράδεισο του Alpha.