Quantcast

Σπανού για Δόξα: «Θεωρώ ότι υπήρξε βία και από την άλλη πλευρά»

Συντάκτης: Newsroom

13 Μαρτίου 2026 13:48

Η Ελισάβετ Σπανού άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα – από τη ζωή της ως μαμά μέχρι τα πιο «καυτά» θέματα που απασχολούν τον κόσμο της showbiz. Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε σκέψεις για την κόρη της, τη σχέση με τον πατέρα της μικρής, αλλά και τα πρόσφατα περιστατικά που έγιναν viral στα social media.

Για την κόρη της, που πλησιάζει τα δύο της χρόνια, η Ελισάβετ αποκάλυψε: «Είναι σχεδόν 2 ετών κα μιλάει ασταμάτητα. Δεν είναι εύκολο να το μεγαλώσεις μόνη σου. Νιώθω τυχερό γιατί έχω την ησυχία μου. Με τον πατέρα της κόρης μου έχω μια ισορροπημένη σχέση». Δεν έκρυψε όμως και την επιθυμία της για συντροφικότητα: «Δεν ήταν επιθυμία μου να μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου. Θα ήθελα να έχω ένα σύντροφο. Πιστεύω στη ζωή μου θα προκύψει».

Η κουβέντα πέρασε και σε πιο «καυτά» θέματα της επικαιρότητας. Αναφερόμενη στην υπόθεση του Κώστα Δόξα και της Μαρίας Δεληθανάση, η Ελισάβετ Σπανού εξέφρασε τη στενοχώρια της: «Έχω στεναχωρηθεί με αυτό που συνέβη στον Κώστα. Η αίσθηση που έχω για αυτό το παιδί δεν συνάδει με την απόφαση του δικαστηρίου. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ξύπνησε και αντέδρασε έτσι. Υπάρχει η μειοψηφία γυναικών που ασκούν βία στους άνδρες. Θεωρώ ότι στη σχέση του με την πρώην του υπήρξε βία και από την άλλη πλευρά. Πιστεύω ότι οι άνδρες δεν δικάζονται πάντοτε δίκαια».


 

Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τη σχέση της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, λέγοντας: «Θαυμάζω τον Δημήτρη που αντιμετωπίζει με αυτό τον τρόπο την υπερπροβολή της Ιωάννας. Ο τρόπος που εκτίθεται και πηγαινοέρχεται το παιδί τους είναι μια δύσκολη περίπτωση».

Η Ελισάβετ Σπανού λοιπόν μίλησε ανοιχτά και χωρίς φίλτρα για όλα όσα την απασχολούν – από την καθημερινότητα με την κόρη της μέχρι τα φώτα της δημοσιότητας και τις δύσκολες καταστάσεις των ανθρώπων γύρω της. Μια συνέντευξη γεμάτη προσωπικές σκέψεις και ειλικρίνεια, που αποδεικνύει ότι πίσω από τη μουσική και τη λάμψη υπάρχει μια γυναίκα που ζει έντονα και ανοιχτά.