Σπίτι για τους σωματοφύλακες κατασκευάζει το ζεύγος Κλούνει

1 Μαΐου 2020 21:30

Κλουν

Το ζεύγος Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν μπορ ει θέλουν να κατασκευάσουν ένα μικρό σπιτάκι, προκειμένου να διαμένουν εκεί οι σωματοφύλακές τους, στο σπίτι τους στην Αγγλία. Ο Χολυγουντιανός σταρ και η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θέλουν να φτιάξουν ένα ξύλινο σπιτάκι για τους φρουρούς ασφαλείας τους, που περιπολούν το αξίας 12 εκατομμυρίων λιρών αρχοντικό τους, και μάλιστα του 17ου αιώνα, πλήρως εξοπλισμένο με κουζίνα και τουαλέτα, τόσο για τη δική τους άνεση όσο και για να μην βρίσκονται στα πόδια τους.

Γιατί μπορεί να ναυαγήσει η προσπάθειά τους

Φαίνεται όμως, πως η προσπάθεια αυτή του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν να κρύψουν το σπιτάκι μέσα στα δέντρα, μπορεί να ναυαγήσει. Το Δημοτικό Συμβούλιο του νότιου Οξφορντσάιρ εξέφρασε τις ανησυχίες πως η καλύβα θα μπορούσε να βλάψει τις ρίζες ενός δέντρου, που θεωρείται προστατευόμενο είδος και οι Κλούνεϊ ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσουν τα σχέδιά τους.

Το αρχοντικό των Κλούνεϊ στην Μεγάλη Βρετανία

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του συμβουλίου, Τιμ Όνσλοου Φρι: «Φαίνεται πως υπάρχει η ευκαιρία να μετατοπιστεί το προτεινόμενο εξωτερικό οικοδόμημα σε μια πιο κατάλληλη τοποθεσία. Να σημειωθεί πως ο 58χρονος Τζορτζ Κλούνεϊ και η 42χρονη σύζυγός του Αμάλ Αλαμουντίν, αγόρασαν την ιδιοκτησία στις όχθες του Τάμεση, λίγο μετά τον γάμο τους, το 2014. Έχουν ξοδέψει εκατομμύρια για την ανακαίνισή της κατοικίας, αν και μεγάλα τμήματα της έκτασης πλημμύρισαν νωρίτερα φέτος, όταν υπερχείλισε ο ποταμός.