«Σπίτι με το MEGA»: Απολαυστικό μουσικό ταξίδι με τον Γιώργο Μαργαρίτη!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Νοεμβρίου 2022 09:25

Ο Γιώργος Μαργαρίτης θα είναι ο καλεσμένος στη σαββατιάτικη εκπομπή «Σπίτι με το MEGA», που παρουσιάζει η Ρούλα Κορομηλά.

Ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι «υπόσχεται» ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος θα εμφανιστεί στο «Σπίτι με το MEGA», το βράδυ του Σαββάτου.

Μαζί του θα βρίσκονται και άλλοι σπουδαίοι ερμηνευτές, όπως η Κατερίνα Στανίση και ο Ηλίας Βρεττός, ενώ το «παρών» θα δώσουν και οι σημαντικοί μουσικοσυνθέτες Τάκης Σούκας και Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Όπως αναφέρει το κανάλι «μια γνήσια λαϊκή βραδιά με τραγούδια που αγαπήσαμε, το Σάββατο στις 21.00

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Γιώργο Μαργαρίτη στο ‘Σπίτι με το MEGA’.

Ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής, ο καλλιτέχνης που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στο τραγούδι, μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο ιστορίες που αγγίζουν τις καρδιές μας.

Η λίστα των επιτυχιών είναι μεγάλη: ‘Δεν με νοιάζει’, ‘Πεθαίνω για σένα’, ‘Δρόμοι του πουθενά’, ‘Μα τι λέω’, ‘Εσύ μιλάς στην καρδιά μου’, ‘Τα δικαστήρια’, ‘Το καλύτερο μπεγλέρι’, ‘Στο κελί 33’, κ.ά.

Ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής που ‘μιλάει’ μέσα από τα τραγούδια του τόσο για τον καημό όσο και για τη χαρά, πρωταγωνιστεί σε μία βραδιά γεμάτη συναισθήματα.

Δίπλα στον Γιώργο Μαργαρίτη θα βρεθούν η Κατερίνα Στανίση, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Ηλίας Βρεττός, η Ρία Ελληνίδου και οι σημαντικοί μουσικοσυνθέτες Τάκης Σούκας και Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς η μουσική συνύπαρξη του Γιώργου Μαργαρίτη με τον γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος αποκαλύπτει τρυφερές στιγμές της σχέσης πατέρα και γιου.

Η Ρούλα Κορομηλά και αυτό το Σάββατο, ως γνήσια οικοδέσποινα, καλωσορίζει τους καλεσμένους και τους οδηγεί σε ενδιαφέρουσες προσωπικές εξομολογήσεις που θα μας συγκινήσουν.

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στις 21:00, ο Γιώργος Μαργαρίτης θα μας διασκεδάσει όπως μόνο ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής ξέρει!».

Είναι προφανές ότι οι πολυάριθμοι θαυμαστές του καλλιτέχνη περιμένουν με ανυπομονησία την εκπομπή ώστε να απολαύσουν τις ερμηνείες του και παράλληλα να ακούσουν τι θα πει στην Κορομηλά.